2789
عنوان

از عجایبی که دیدین😐😯😶💜

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 31 پست

از عجایب این روزگار اینه که ملت همه جوره جون میکنن که خرج قرو فر و فلان کلاس و فلان برنامه و خوشگلی و خوراکو و همه چی بچه شون میکنن. ولی به عقلشون نمیرسه یه ذره ادب و شخصیت یاد بچه بدن. امروز تو منطقه خیلی لاکچری یه بچه جلو پدر مادر حرکاتی میکرد حال من بهم خورد یهحیوون به تمام معنا😤. پدرشم دریغ از یه تذکر درست حسابی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ههههه برا منم عجیبه. حالا اگه بابام بفهمه عیب نداره ولی اینکه خودم برم بهش بگم..فکرشم یه جوریه😕

نمدونم یک لحظه ع فکرش در نمیام😀

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  
ولی بود 😑

منم اعلام نمیکنم ولی ان قدر که حالم بدمیشه مامانم  متوجه میشه  بعد بابام چون خیلی همش  به ما دخترا میگه که چایی بیارین میوه بیارین یا بلند شیدجارو کنید مامانم  بهش میگه که  لطفاً هفت  روز کاری به اینا نداشته باش بعد اونوقت بابامم خودش متوجه  میشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
از عجایب این روزگار اینه که ملت همه جوره جون میکنن که خرج قرو فر و فلان کلاس و فلان برنامه و خوشگلی ...

واقن هم عجیبه😐

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  
منم اعلام نمیکنم ولی ان قدر که حالم بدمیشه مامانم  متوجه میشه

الهی

نه خیلی عجیبه من حتی به مامانم هم نمیگم که پریودم اون نمیدون کی پریودم کی نه خدا رو شکر پریودام بدون ...

منم همینطوریم

باباش گفت بسلامتی😐

خونسردی و بیخیالی مادرشوهر

این بده تا عجیبه

انشالله خون گرم شه

به سلامتی رو با خوشحالی گفت با از روی تاسف؟؟؟؟؟؟؟ 😕😕

خعلی عادی😐💜

یه خانم بود صحبت میکرد که دلش میخواست دو تا شوهر داشت گفتیم چرا؟گفت رابطه با دونفر دوست دارم همزمان🤔🤔 

بعدی 

یه خانواده بودن به پدرشون فهش ناموسی میدادن ؟😥😥

بعدی 

بگم یا نه 😏😏