2777
2789
عنوان

واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 40 پست
من خیلی هارو شنیدم خوب شدن و اصلا این همه مدت لازم نبود با خودتون بکشینش، یه دکتر خوب پیدا کنین کمکت ...

نه عزیزم پزشک زنانو کلا بریز دور فقط غر میزنن و مسخره میکنن . که چرا نمیذاری معاینه کنم هرچی میگم میذارن به حساب لوس بازی. ترس از معاینه باعث زایمان زودرسم شد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درخواست دوستیمو قبول کن لینک یه کانال تو تلگرامو بهت میدم من اونجا درمان شدم. اگه نخواستی هزینه کنی ...

عزیزم من تلگ رام ندارم. بلد نیستم چه جوری درخواستتو قبول کنم. کار نکردم تو نی نی سایت.

بله میدونم. ولی گفتم شاید ایتقدر دیگه جسمم تغییر کنه که دیگه از بین بره. ولی نشد. دقزقا درسته. من پی ...

کاش این مشکل رو اول حل میکردید بعد بچه دار میشدید ...چون الان فشار روانی رو خودتوت و شوهرتون رو بیشتر کردید...تمرینات کگل رو باید شروع کنید بعدم باید به جسم خودتون نزدیک بشید و بشناسید و بعدم همسرتون که باید تا چند جلسه اصلا رابطتون به دخول نرسه 

عزیزم من تلگ رام ندارم. بلد نیستم چه جوری درخواستتو قبول کنم. کار نکردم تو نی نی سایت.

وای تورو خدا نصب کن تلگرام

همینجا بهت آدرس کانال میدم.

اون زمان ک من درمان شدم رایگان بود ولی الان پولی شده

روششم این بود ک من که درمان شدم باید ب بقیه خانومای واژینیسم کمک کنم ک درمان بشن و اینطوری ۱۷ نفرو عروس کردم. 

این لینک کانال تلگ @vaginismus1

اینستا هم پیج دارن. اینستا داری؟

وای تورو خدا نصب کن تلگ رام همینجا بهت آدرس کانال میدم. اون زمان ک من درمان شدم رایگان بود ولی الان ...

فقط واتزاپ دارم. با ت لگ رام شوهرم رفته بودم تو یه کانالی شبیه همین ولی خوشم نیومده بود. نمیشه شما از اینجا کمکم کنید؟

خوب منم ۸۹ تا حالا. فقط ۳ بار نصفه نیمه. عجیبه براتون میدونم.

اونی که من میگم نصفه نیمه هم نتونست...نه واسه من عجیب نیست با اینکه تجربه‌شو نداشتم ولی کاملاااا درک میکنم

🖤

واقعااااا؟ من سنم داره میره ت  ۳۴ دلم بچه میخواد دوباره ولی دردمو نمیدونم به کی بگم.

اوهوم من ۴ سال واژینیسموس داشتم اصلا نمیدونم چی هست اتفاقی تو نت خوندم بعد سرچ کردم رسیدم ب کانال.... درمانش ب قدری راحته ک پشیمون میشی چرا ۸ سال از عمرتو بخاطرش زجر کشیدی

فقط واتزاپ دارم. با ت لگ رام شوهرم رفته بودم تو یه کانالی شبیه همین ولی خوشم نیومده بود. نمیشه شما ا ...

اخه اینجا چجوری بهت پی ام بدم من؟ شمارمو بهت بدم واتساپ پیام میدی؟ 

اوهوم من ۴ سال واژینیسموس داشتم اصلا نمیدونم چی هست اتفاقی تو نت خوندم بعد سرچ کردم رسیدم ب کانال... ...

خوب چه راهی داره؟ من دکتری که میرعتم با وسایلی که نیساختیم میتونستم وارد بدنم کنم تو روزای آخر ولی شوهرم که نزدیک میشد بدنم قفل میشد پاهام اینقدر میلرزید که بتورتون نمیشه اونم عصبانی میشد ول میکرد.