2777
2789
تهران ماهم دو مورد تجربه کردیم خوب نبودن میشه بگی از چه نظر خوب نبودن

عزیزم خیلی خودشون رو سطح بالا میگیرن 

همه باید چاکر اونا باشن 

ما یه مورد به اصطلاح مذهبی داشتیم مرد، دو مورد غیر مذهبی یکیشون مرد بودن یکیشون زن

خداییش فقط خودشون از پس خودشون بر میان

ازدواج نکنید مگر اینکه خیلی خوب باشه طرف 

و اگر من بودم اخرش استخاره هم میکردم

هم خالم هم خواهرم خوشبخت نشدن

طلبکارعلیشدند انانکه خود ابوموسی اشعری را انتخاب کردند.... لبیک یا سیدعلی
عزیزم خیلی خودشون رو سطح بالا میگیرن  همه باید چاکر اونا باشن  ما یه مورد به اصطلاح مذهب ...

اره منم این چیزارو دیدم بهم زدم گربه صفت بازی دراورد

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصفهانیا متعصب هستند من بدنیا اومده و بزرگ شده اصفهانم و خب مبارکه که دیگه شهرستانه و کوچیکه و ...

خانواده  من  چندجلسه  با خانواده خاستگار رفت  وامدداشتن  به نظرم اهل تجملات  هستن البته این خانواده رامن فقط دیدم  اینجور بودن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خانواده  من  چندجلسه  با خانواده خاستگار رفت  وامدداشتن  به نظرم اهل تجملات ...

متاسفانه اکثرشون اهل تجملاتن و خیلی تو حرف هستن که هی بشینن حرف بزنن اما خب خوب و بد همه جا هست عزیزم  شما با چشم باز انتخاب کن بنظرم اصفهانیا فبط باید یکی از خودشون رو بگیرن واسه ازدواج چون فقط خودشوپ حریف خودشون میشن

.
متاسفانه اکثرشون اهل تجملاتن و خیلی تو حرف هستن که هی بشینن حرف بزنن اما خب خوب و بد همه جا هست عزیز ...

خودشون  برای  عروسشون  اونوقت چیکارمیکنن؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

چقد همه فک‌ میکنن ما بدیم😭😭

آقا ما خیلی خوبیم .البته بدم داریما خاله خودم‌نصیب گرگ‌بیابون نشه .عروس هاش گناه دارن .ولی در عوض عمم .یه سر کلیدی دست من ببینه فرداش میگه عمه جون از کجا خریدی میره دوتا برا عروسش میخره ‌.خلاصه همه جا هم آدم خوب هست هم بد .ولی من ازدواج قومیتی را کلن توصیه نمیکنم‌