2777
2789
اول ب مدد جویان بهز و کمیته میدن .اوناییم ک شماره شبا با تاخیر اعلام کردن ب اونام میدن

کی شماره شبا دادن؟ما پارسال زود شماره شبا دادیم امسال شماره شبا ندادیم یعنی ب ما نمیدن؟

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗
کی شماره شبا دادن؟ما پارسال زود شماره شبا دادیم امسال شماره شبا ندادیم یعنی ب ما نمیدن؟

بزن تو اینترنت سایت سهام عدالت اونجا برو شروع کن ثبت نام ببین چی نوشته اگه شماره شبا نداده باشی بهت نمیدن بعد ببین میتونی شماره شبا بدی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزن تو اینترنت سایت سهام عدالت اونجا برو شروع کن ثبت نام ببین چی نوشته اگه شماره شبا نداده باشی بهت ...

عزیزم من نگاه کردم شماره شبا ندادم چطور میتونم شماره شبا بدم؟گزینه ای نداره ک شماره شبا بدم 

عزیزم شوهر شما جزو کمیته یا مددجویان یا اونایی که بعدا ثبت نام کردن بود؟؟اخه قراره اول به اینا بریزن

برادر شوهرم عضو بهزیستیه.‌بیماری داره. اسم خواهر برادرهاش هم ثبت شده. بخاطرهمون به همسرم دادن

خنـده تـو ببینـم ایـرانـم ❤️🤍💚

عزیزم من نگاه کردم شماره شبا ندادم چطور میتونم شماره شبا بدم؟گزینه ای نداره ک شماره شبا بدم 

ببین پایین همون صفحه گزینه اینکه شماره شبا وارد کنید اگه باشه میتونی بفرستی اگه نه که نمیشه

ببین پایین همون صفحه گزینه اینکه شماره شبا وارد کنید اگه باشه میتونی بفرستی اگه نه که نمیشه

اون پایین گزینه قرمز رنگی هس نوشته قبت شماره شبا بعد ک میزنم روش مینویسه ک ثبت شده 

اون پایین گزینه قرمز رنگی هس نوشته قبت شماره شبا بعد ک میزنم روش مینویسه ک ثبت شده 

پی اگه شماره شبات ثبت شده برات میریزن ولی چون اول خانواده های تحت پوشش بهزیستی و کمیته رو میریزن ممکن ی چند روز دیگه بریزن برات