2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان دیگه برو سزارین برای طبیعی لااقل باید از ده هفته پیش آمادگی هاش رو شروع میکردی

وا آمادگی نمیخاد 

منم میخاستم سزارین کنم اخرشب دردم گرف شوهرم نبود رفتم طبیعی

میشه برای خوشبختی وشیرین شدن زندگیم باشوهرم یه صلوات بفرستی    

هر چیزی طبیعیش بهتره ..منم طبیعی زایمان کردم فقط دوساعت طول کشید و عالی تازه شهرما بیمارستان خصوصی نداره مطمعنن تو بیمارستان خصوصی شرایط خیلی بهتر فراهمه واسه زایمان

خدایا شکرت که پسرمو دارم ❤️

ببین طبیعی باید بدنت واقعا قوی باشه از الان خیییییلی به خودت برس 

اصلنم زود نرو بیمارستان که وحشتناکه هی میخوان بهت امپول فشار بزنن هیچکس پیشت نیس اصلا مزخرفه

سزارینم درداش با شیاف قابل تحمله خود عملشم که یه ربع تا نیم ساعت طول میکشه

ولی اگه بدنت ضعیفه تحمل درد نداری اصلا به طبیعی فکر نکن

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 

خودت بسنج میلیاردها آدم طبیعی آمدن دنیا و کار خدا و طبیعته....اما اینجا هر کی هر طور زایمان کرده طرفدار آن روش هست ببین خاله هات مادرت اگه خوش زا بودن برو به سلامت اگه نه که بازم تحقیق کن و بسنج

خدایا مرسی عشقمو آفریدی 😍😍😍دخترم عشق دردونه😘

یه پیشنهادی دارم برو بیمارستان حالو روز اینایی که سزارین کردنو ببین طبیعی هارم ببین اونجوری بهتر میتونی تصمیم بگیری خودمم قبل زایمان رفتم دیدمو طبیعی رو انتخاب کردم راضی بودم الان بارداریه دوممه باز میخام طبیعی بیارم این دفعه میخام ماما همراه بگیرم

وا آمادگی نمیخاد  منم میخاستم سزارین کنم اخرشب دردم گرف شوهرم نبود رفتم طبیعی

با آمادگی و آموزش دیده باشه . زایملنش خییییلی راحتر و به احتمال نود درصد فیزیولوژیک خواهد بود 

عزيزم تمام زندگيم براى توست، تمام وجودم مال توست، دوستت دارم بى نهايت و از خداوند براى داشتنت هميشه شكرگزارم.