2777
2789
عنوان

بله برون

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 68 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بدجور کینه گرفتن

دلیلی نداره برای کینه 

خودشونم میگن بگید ما مشکل داشتیم

دیگه این رفتارا درست نیست پسره هم فکر میکنه دیکه چی بوده که اینطوری میکنید 

تموم شد رفت 

اتفاقا فامیل فکر میکنن ایراد از پسره بوده که بهم خورده خیالتون راحت 

فقط خودتون سوتی ندید همین

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
درحدی که مادر دختره میخواس عروسشونو طلاق بده

مادر دختره خوب شد که قطع رابطه کرد چون اینده بچش و احساس بچش وسط بوده...ولی اینکه بخواد عروسشو طلاق بده دیگه نه دیگه 

⚡یک عدد بی برق...⚡
مادر دختره خوب شد که قطع رابطه کرد چون اینده بچش و احساس بچش وسط بوده...ولی اینکه بخواد عروسشو طلاق ...

آخه بنظرم چیز خاصی نشده اینقد ناراحت شدن .هیچ محرمیتیم نشده بودن فقطم یک یا دوبار حرفیدن

میترسید نه بگه اونا ناراحت شن

ناراحت میشدن بهتر از ابروریزی بود به نظرم🤔تو جامعه ما تو اینجور مواقع همه چشما و نظرای بد میره سمت دختر ...حالا هرچقدرم که دختره مقصر نبوده ولی پسره باید به فکر ابروی دختره میبود حالا هرچقدرم که دوسش نداشت و نمیخواستش

⚡یک عدد بی برق...⚡
آخه بنظرم چیز خاصی نشده اینقد ناراحت شدن .هیچ محرمیتیم نشده بودن فقطم یک یا دوبار حرفیدن

اره ولی اینکه گفتین همه میدونستن قراره عقد کنن خب اینش خوب نیس دیگه

خیلی خیلی خیلی بهتر بود که کسی مثلا قراره عقد و نمیدونست و بهم میخورد...نه ابرو ریزی بود نه چیزی مثل یه خواستگار عادی بود که جوابش نه بوده

...ولی اینکه همه میدونستن و قراره عقد گذاشتن خب برای دختره خوب نیس...من فقط دلم برای دختره میسوزه😔

⚡یک عدد بی برق...⚡