2789

باهم رفتیم تک دست دیدیم😄😄😄😄 هیجان زده ام ببینم میخره بالاخره یا نه! خیلی مصمم بود!

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تو عقدم شنيدم كه ميدن كادو 

آهان آره تو عقد کادو میدن

من یادمه تو عقد شوهرم اینارو برام آورده بود واسه شب یلدا:

کیک،هندونه،آجیل،انار،سشوار چرخشی،پالتو

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
آهان آره تو عقد کادو میدن من یادمه تو عقد شوهرم اینارو برام آورده بود واسه شب یلدا: کیک،هندونه،آجی ...

ما تو رسممون نيس ولي مادر شوهرم چند شي پيش گفت كه شوهرم بايد اجيل بگيره و كادو برا شب يلدا خودش نميتونه بياد راهش دوره و بچه كوچيك داره

ما تو رسممون نيس ولي مادر شوهرم چند شي پيش گفت كه شوهرم بايد اجيل بگيره و كادو برا شب يلدا خودش نميت ...

خب خودت به شوهرت بگو هر چی لازم داری برات بگیره

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

برای من که تو‌ عقد که هیچی نیاوردن 

فقط سال بعد تو‌خونم‌‌روز تولدم که یک ماه بعد شب چله اس مادرشوهرم‌۲۰۰ داد گفتن‌چون شب‌یلدا پارسال چیزی برات نیا‌ردیم این هم کادو تولدت هم‌شب یلدایی منم کلی تشکر‌کردم

فکر نکنم هرسال هرسال باشه 

من خودم پارسال برای همسرم‌خریدم خونه خودمون هم‌بودیم :)

امسال میخوام سورپرایزی نباشه بریم باهم لباس گرم بخریم برای هم:)چون‌تولدشم نزدیکه یک هفته قبلشه شاید دوتا یکی کنم جشن هارو

بچه ها من به شوهرم گفتم غذاساز و بوت واسم بگیره واسه یلدا

خوبه یا بیشترش کنم؟ اولین سالیه که یلدایی میارن واسم نگید طلا که الان گرونه چیز چشمگیر نمیشه خرید

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
بچه ها من به شوهرم گفتم غذاساز و بوت واسم بگیره واسه یلدا خوبه یا بیشترش کنم؟ اولین سالیه که یلدایی ...

من بهش گفتم گوشواره بگيره با پالتو و بوت و كيف با يه لباس