2777
2789
عنوان

کیا قانون جذب رو تجربه کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبحث طولانی هست عزیزم،اینجا کامل نمیشه توضیح داد، خلاصش اینه که وقتی به قانون جذب ذهن معتقد باشی که ...

فقط واسه خودمون میتونیم جذب کنیم؟یاواسه بقیه میشه چیزی بخوایی؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
تا الان چه چیزایی به دست آوردی؟ البته اگه دوست داری بگو

تا الان خیلی چیزها، اولش کم کم هست و جذبات کوچیکن، اما هی ب مرور زمان جذب هات بزرگتر میشن، من اولش غذای مورد علاقمو جذب میکردم مامانم درست میکرد بدون اینکه بهش بگم،خیلی اتفاقی!! و اینکه دوستم سلامتیشو با جذب و ارتعاش مثبتم بدست آورد و اینکه به کمک احتیاج داشتم یجا و خدا یه آدم مهربون رو جلو پام گذاشت و کمکم کرد، این ها چیز های کوچیک هستن اما باز هم جذب هستن!! باید چیزهایی رو که میخوای دونه دونه از خدا طلب کنی و حس کنی که الان خدا اون چیز رو بهت داده و خدارو بابتش شکر کنی...خلاصش اینه!!

Your smile is more beautiful than everything for me❤️
تا الان خیلی چیزها، اولش کم کم هست و جذبات کوچیکن، اما هی ب مرور زمان جذب هات بزرگتر میشن، من اولش غ ...

ممنون من خیلی در موردش مطالعه کردم ولی نمی‌دونم چرا نمیتونم باورش کنم انگار یه مانع ذهنی دارم

زندگیمو جوری که دوست دارم میسازم
مثلا من واسه مادرم ثروت میخوام چیجور باید بگم؟؟؟؟

باید از ته دل و عمیق خدارو شکر کنی و بگی خدایا شکرت که پول و فراوانی تو زندگی مادرم سرازیر شدن. هر دعایی که خودت دوست داری حالا من اینو مثال زدم برات، و اینکه اگر هر روز همین یه خط رو بنویسی و در آخر از خدا تشکر کنی مطمعن باش روز ب روز شاهدش هستی!! هم خودت هم مادرت!!  البته حدود ۲۸ روز هر روز بنویس تو یه دفترچه واسه خودت، و به کسی هم نگو 

Your smile is more beautiful than everything for me❤️
2790
2778
2791
2779
2792