2777
2789

همیشه میگم چیکار کردم که این اینطوری میکنه، میبینم من کاری نکردم، این نرمال نیست، بهم گفت دیوونه منم گفتم ساکت شو، بعد حمله کرد بهم...  

میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش پيش روانپزشك درستش كنه اگه درست نشد هم ببر باغ وحش ديه چيكار ميشه كرد!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببرش پيش روانپزشك درستش كنه اگه درست نشد هم ببر باغ وحش ديه چيكلر ميشه كرد!

والا😅

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!
مردا مث ما زنا نیستن هزارتا دغدغه و بدبختی دارن تو این مملکتی که ثبات اقتصادی نداره مسئولیت یه زندگی ...

این ایرانی نیس، تو ترکیه هس، کارمنده، وضعمونم شکر بد نیست، الان فقط فکر عوض کردن ماشین هستیم، فکر خونه هم اصلا نیس، چون کارش فعلا یه جا ثابت نیست و اینکه میگه چرا واسه فردا برنامه ریزی کنم مگه مال دنیا چیه...!!!!؟

میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...
عزیز دلم غصه نخور بهش محبت کن اروم باش به خودت برس خودتو سرگرم کن یه هنر انجام بده

محبت خیلی میکنم عزیزم...این اخلاقش خاصه، از صبح با قوریا ور میرف، ساعت سه بود ما هنوز صبونه نخورده بودیم، بهش گفتم دیره، یهو قاطی کرد...چ هنری تو این خراب شده

پیش روانشناس برو بهتر بهت کمک میکنه

آقا که نمیره میگه من دیوونم مگه، میگه هرچی میخواد بشه، خودم باید برم