الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
هووف..من خیلی بابت جهیزیه ناراحتم بچه ها..به خاطر قیمتا مجبور شدم همه رو مارکای مختلف بگیرم..خیلی چیزا رو حذف کنم..الان اینا رو میبینم کلی غصه خوردم
تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)
وای بچه ها قدر این روزا رو بدونید من که الان دارم به اون موقع ها که داشتم جهیزیه میخریدم فکر میکنم خیلی روزای شیرینی بود گرچه من همش با مامان و بابام درگیر میشدم خخخ