2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذا ساز فلیپس 3 تومن  سرخ کن فیلیپس 2450 جاروبرقی فیلیپس 2350 چایساز فلر 700 زود پز برقی فل ...

وای جارو برقی فیلیپس شده اینقد؟؟؟کدوم مدلشو گرفتی؟اون سورمه ایه؟من خریدم ۹۵۰ پارسال😭😭

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
غذا ساز فلیپس 3 تومن  سرخ کن فیلیپس 2450 جاروبرقی فیلیپس 2350 چایساز فلر 700 زود پز برقی فل ...

کدوم چایساز فلرو خریدی مدل ۰۷۰ مونتاژ ترکیه؟وای اونم من ۲۹۵خریده بودم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
قرمزش و گرفتم سرمه ای 150 تومن ارزون بود فقط

وای باورم نمیشه

هووف..من خیلی بابت جهیزیه ناراحتم بچه ها..به خاطر قیمتا مجبور شدم  همه رو مارکای مختلف بگیرم..خیلی چیزا رو حذف کنم..الان اینا رو میبینم کلی غصه خوردم

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

وای بچه ها قدر این روزا رو بدونید من که الان دارم به اون موقع ها که داشتم جهیزیه میخریدم فکر میکنم خیلی روزای شیرینی بود گرچه من همش با مامان و بابام درگیر میشدم خخخ

همه ی دنیای من پسرمه  
چرخ خیاطی نیازه ؟    

ب نظر من ک آره ... اگه خیاطی بلد نیستی یدونه مارشال ساده بخر ... اگه دوس داری خیاطی رو ی ژانومه چیزی

ولی در حدی که اگه یهو لباستون پاره بشه یا ... بخوای بدوزی بالاخره ی چرخ ساده باید باشه تو خونه

هووف..من خیلی بابت جهیزیه ناراحتم بچه ها..به خاطر قیمتا مجبور شدم  همه رو مارکای مختلف بگیرم..خ ...

منم حذف کردم خیلییا رو 

غذا ساز گرفتم که همشون یه جا باشه تیکه تیکه گرونه

من لوازم برقیام ایناست

جارو برقی

چایساز

پلوپز

بخار پز

ساندویچ ساز

همزن کاسه دار

غذاساز چند کاره

ابمیوه گیری

اب مرکبات گیری

اتو

سرخ کن

چرخ گوشت 

قهوه ساز

سولاردام

منم حذف کردم خیلییا رو  غذا ساز گرفتم که همشون یه جا باشه تیکه تیکه گرونه

غذا ساز چ ویژگی هایی داره کدوم کارارو انجام میده؟

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍