2777
2789
عنوان

(سنگدون) خودشم باورش نمیشد!

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 28 پست
چقدر بد شده اوضاع...بنظرتون درست میشه یا عادت میکنیم؟

ن بابا کجا درس میشه نهایتشششششش یکی دو تومن ارزون بشن منکه تا حالا ندیدم چیزی ک گرون شده برگشته ب قیمت قبل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنگدون اینقدر خاصیت داره که نگو 

براساس تحقیقات در سنگدان مرغ مقادیر بالایی از آهن وجود دارد و افرادی که دچار کم خونی هستند به ویژه خانم‌ها می‌توانند از این ماده خوراکی به عنوان یک ماده مکمل درمانی استفاده کنند.

از جمله دیگر مواد مغذی در سنگدان مرغ ویتامین B۳ و نیاسین است که هر دو برای درمان مشکل استرس، تعدیل هورمون‌های جنسی در غده فوق کلیوی، بهبود گردش خون، سلامت مو‌ها و جلوگیری از ریزش موی سر و بهبود قدرت بینایی موثر هستند.

مصرف مواد خوراکی حاوی نیاسین همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و سم زدایی از کبد می‌شود، براساسی پژوهش‌ها میزان نیاسین مورد نیاز روزانه مردان بالغ ۱۶ میلی گرم، زنان ۱۴، زنان باردار ۱۸ و زنان شیرده ۱۷ میلی گرم است.

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...

من همیشه یه دونه چرخ میکنم تو فلافل یا کوبیده یا کتلت  یا قاطی سویا لامصب عجب بویی میده به غذا

ولی کیلویی نگرفتم تا حالا از مرغداری همیشه مرغ ماهیانه رو تازه ذبح میگیریم سنگدوناشو نگه میداشتم 

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
خیلی بد شده روز بروزم بدتر میشه فکر کنم تا چند ماهه دگ نتونیم شکممون رو هم سیر کنیم

بخدا دیگه رومون نمیشه یه شب شام بریم مهمونی....همش میگم شاید بهشون فشار بیاد... 

حقوق ثابته جنساسر به فلک...تازه شوهرم میگه رئیس شرکتشون میخواد کمترش هم بکنه

خیلی زندگیا سخت شده

برادرست کردن شامی خوبه...چرخ کن باسیروپیازفراوان بعدسرخ کن..مزش عالی میشه

من از گوشت چرخ کرده هم بدم میاد ی بویی میده این ک دیگه هیچی ولی برام سوال بود چجوریه مرسی عزیزم❤️

بخدا دیگه رومون نمیشه یه شب شام بریم مهمونی....همش میگم شاید بهشون فشار بیاد...  حقوق ثابته جن ...

اره بخدا منکه دگ خسته شدم از دست گرونی میرم فروشگاه چهار تیکه وسیله برمیدارم دویست سیصد

خدایا تنهاییا چرا منو رها نمیکنن ... آدما انگار برای من دعا نمیکنن ...

بچه ها اگه حقوقتون کفاف نمیده کلی راهکار هست

از فروشگاها خرید نکنید از عمده فروشا بخرید

مرغ از مرغداری ۴ تومن کمتر بازاره

حبوبات فله ای بخرید

گوشت از کشتارگاه

علاوه بر صرفه بودنش مواد مضرر و نگهدارنده هم ندارن مخصوصا حبوبات بسته بندی که مواد ضد افت بهشون میزنن

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
بخدا دیگه رومون نمیشه یه شب شام بریم مهمونی....همش میگم شاید بهشون فشار بیاد...  حقوق ثابته جن ...

خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه،6هزار تومن دارم الان برای خرج خونه،تا کی حقوق بگیره،دخترم چهار تا زنگ تفریح داره،باید حداقل دوتا میوه هر روز براش بزارم،میاد خونه،هم بچه تا شب یکسره میگه بده بخورم