خانومیییی مدیر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2282 عنوان واریسکول | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 41 پست سلام دوستان کسی هست شوهرش واریسکول داشته باشه و باردار شده باشه کلا واریسکول مانع بارداری نمیشه؟؟؟مشکلی پیش نمیاره برای ازدواج و بارداری ؟؟؟ خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر 1397/08/29 | 09:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومیییی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2282 وااااااا چرا حذف آخه نمیخام یه موقع کسی ببینه از اطرافیانچون برا خودم نپرسیدم گلم خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر
سحرجوون عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 351 آخه نمیخام یه موقع کسی ببینه از اطرافیان چون برا خودم نپرسیدم گلم مگه اطرافيان هم اينجا هستند يا كسي كسي رو اينجا ميشناسه
خانومیییی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2282 الان بايد بهش اخه بگهههههههههههههه چی بگم منم شکه شدم تا ازم پرسید گفت روم نمیشه از کسی بپرسم ولی بعد از آزمایش اینو بهم گفت خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر
سحرجوون عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 351 آخه نمیخام یه موقع کسی ببینه از اطرافیان چون برا خودم نپرسیدم گلم اعتماد به نفست بالا باشه گلم :)
سحرجوون عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 351 چی بگم منم شکه شدم تا ازم پرسید گفت روم نمیشه از کسی بپرسم ولی بعد از آزمایش اینو بهم گفت حتما بايد مشورت كنه با پزشك چ.ن مخفيانه داره انجام ميشه ممكنه به مشكل بر بخورن پزشك ميتونه بگه
خانومیییی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2282 میگه داماد خیلی استرس داره که نکنه باردار نشه خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر
سحرجوون عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 351 میگه داماد خیلی استرس داره که نکنه باردار نشه ببخشيدا علط كرده امده دل دختره رو برده حالا مي گه استرس دارم.............................
سحرجوون عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 351 میگه داماد خیلی استرس داره که نکنه باردار نشه اول خودش بايد ميرفت با پزشك مشورت مي كرد مطمن ميشد بعد ميومد ميگفت به دختره كه عاشقتم و ... بعد موضوعش و مي گفت
خانومیییی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2282 ببخشيدا علط كرده امده دل دختره رو برده حالا مي گه استرس دارم............................. چی بگم گلم خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر
خانومیییی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2282 اول خودش بايد ميرفت با پزشك مشورت مي كرد مطمن ميشد بعد ميومد ميگفت به دختره كه عاشقتم و ... بعد موضو ... تازه مستقیم هم نگفتهدختره طفلک میگفت یکی دوبار که رفتیم حرف بزنیم هی ازمن پرسید اگه من نتونم بچه دار بشم و...منو ول میکنی و....بعد کم کم گفته و به دختره گفته فکراتو بکن خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر
سحرجوون عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 351 تازه مستقیم هم نگفته دختره طفلک میگفت یکی دوبار که رفتیم حرف بزنیم هی ازمن پرسید اگه من نتونم بچه د ... ببخشيدا چقدر بيشورهبه هر حال اين ي مشكله يا حل ميشه يا نميشه قبل گفتنش بايد با پزشك بري مشورت كني مطمئن شدي بياي حرف بزني با كسي