2821
2789
عنوان

حسودین شد...

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 47 پست
هییییی من طبیعی باردار نمیشم برای ivf هم پول میخواد

دکتر به دوستمم گفته بود طبیعی باردار نمیشی 

الان ده هفته بارداره بدون هیچ دوا دکتری 

فقط دوستم چاق بود الان یخورده کم کرده

خودش میگه شاید بخاطر اینکه لاغر کردم باردار شدم

هرچه دلم خواست نه آن میشود؛هرچه خداخواست همان میشود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین اگه خودمون یه عروسک بسازیم چقدر مواظبش میشیم و دوستش داریم حالا در نظر بگیر خدا که انسان رو به ...

هیییی منکه خودش از دلم خبر داره. بخدا بدبختی هام یکی دوتا نیست

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
من عمو و زن عموم بعد از 15 سال بچه دار شدن اونم طبیعی درست زمانی که همه دکترها جوابشون کردن‌ وفقط به ...

هیییی خدامیدونه درد دلم چیه. از خیلی چیزا خسته شدم

دکتر به دوستمم گفته بود طبیعی باردار نمیشی  الان ده هفته بارداره بدون هیچ دوا دکتری  فقط ...

وزنم طبیعی ورزش میکنم

هیییی منکه خودش از دلم خبر داره. بخدا بدبختی هام یکی دوتا نیست

ببین اگه واقعا مشکلاتی غیر از باردار نشدن داری اول اونا رو حل کن چون اگه استرس داشته باشی احتمال بارداری واسه یه آدم سالم هم خیلی کم میشه عزیزم البته مشکل بارداری شما درمان میشه همش قابل حله 

نترس بچه میاد خوابتو ازادیتو ارامشتو استراحتو وقتتو همه چیتو میگیزه😄واله برو از الانت لذت ببر.انشال ...

بزار بیاد اینقدر خوابیدم که خسته شدم. باشه بزار ازار بده فقط باشه ما عاشق بچه ایم

ببین اگه واقعا مشکلاتی غیر از باردار نشدن داری اول اونا رو حل کن چون اگه استرس داشته باشی احتمال بار ...

همین دیگه حل مشکلات دست بقیه است. بیخبر از همه جا تو ی منجلابی گیر کردم که نجاتم دست خودم نیست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز