2777
2789
عنوان

دو روز شده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 26 پست
میگم اگه قوتو کرمانی داری بخور ،زود پری میشی

آره دارم اما ازین صنعتیاس قبلا عطاری میگرفتم خوب بود خیلی

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
تست بده اگه نبودی تخم هویج دم کن بخور ولی اول حتما تست بده چون اگه نی نی باشه اینو بخوری خطر داره

مرسی از راهنماییت عزیزم چشم 

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این ماه با مامانم رفتم مسافرت زیاد پیش شوهرم نبودم میشه امید وار باشم که دیر کردن م به خاطر بارداری امکان داشته باشه؟؟یعنی ده روزی نبودم،از دهم تا بیستم ماه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

نترس بابا هیچی نیست،برو دکتر برات آمپول پروژسترون بنویسه اگه حامله نباشی تا یک هفته بعدش حتما میاد،زعفرون هم دم کن بخور عالیه

خداجوووووونم پسر گلمو سالم بزار تو بغلم،خدایا شکرت که معجزتو به منم هدیه دادی
من این ماه با مامانم رفتم مسافرت زیاد پیش شوهرم نبودم میشه امید وار باشم که دیر کردن م به خاطر باردا ...

ممکنه بخاطر تغییر آب و هوا هم باشه.اگه چند روزه دیر کردی تست بزن

پس چرا برا تو نوشته ۱۷ هفته مونده تا تولد نوزاد ؟؟ 

وای ببخشید زیرش نوشتم تیکر عروسیمه 😂

وای ببخشید زیرش نوشتم تیکر عروسیمه 😂

ج🤣 بیبی چک برن اوضاعتو چک کن. شاید تو هول و ولای عروسی هستی استرس داری تاثیر گذاشته. اول چک کن ببین چه خبره بعد زانوی غم بغل بگیر 

ج🤣 بیبی چک برن اوضاعتو چک کن. شاید تو هول و ولای عروسی هستی استرس داری تاثیر گذاشته. اول چک کن ببین ...

باشه چشم😂بخدا همش از حالت داغون قبل پریودیه انگار افسردگی دارم😐فک کردم بیبی نشون نمیده.فردا میزارم حتما