2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 40 پست
توروخدا نگو‌ اراده رژیم ندارم  حالم ازین حر ف بهم میخوره 🤕🤕🤕

چون لاغری ما چاقا خیلی شکموییم🙈

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

وای 😐😐

من الان حامله ام وزنم ۶۹ بود الان ۸۰ شدم 

میترسم منم اخرش بشم ۱۰۰ کیلو😢😢😢😢😢😢

ولی من قدم بلندتره ۱۷۰ هستم

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

توروخدا نگو‌ اراده رژیم ندارم  حالم ازین حر ف بهم میخوره 🤕🤕🤕

من هم وزن توام ولی قدم ۱۶۰بزور خودمو ب ۵۲رسوندم ولی باز لاغرم 😢

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐

باید اراده کنی کسی بیشتر از خودت نمیتونه کمکت کنه اگه به فکر نباشی بدتر میشی  از پیاده روی روزی نیم ساعت شروع کن

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛

من خودمم کم اراده هستم ولی همینکه حس میکنم دارم چاق میشم یه چند روزی زیپ دهان رو میکشم و سعی میکنم ورزش هم بکنم ... با این حال الان هم یه ۷ کبلویی اضافه دارم ولی چون قدم بلنده خیلی به چشم نمیاد😉

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
من کمی فقط میخوام باسنم‌‌ پر شه امروز پودر چاقی خوردم کلی بیرون روی گرفتم😩😩😩😩

پودرچاقی خوردی بازلاغرشدی؟ من قبلاخوردم تازگیم خوردم هیچکدوم عوارض نداشتن ولی بازلاغرشدم ی ورزشی بلدم واسه خوش فرمی باس ن

افرین 😙😙

ممنون مهربون

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
پودرچاقی خوردی بازلاغرشدی؟ من قبلاخوردم تازگیم خوردم هیچکدوم عوارض نداشتن ولی بازلاغرشدم ی ورزشی بلد ...

تاحالا نخورده بودم امروز اولین روزه 

اما قبلا گینر شوهرمو میخوردم اما چاق نشدم 

تاحالا نخورده بودم امروز اولین روزه  اما قبلا گینر شوهرمو میخوردم اما چاق نشدم

من جینسینگ میخورم ‌۷،۸کیلوچاق شدم امیدوارم فقط بازلاغرنشم