2777
2789
عنوان

سکته مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 16201 بازدید | 68 پست
ای خدایعنی کامل خوب نمیشن.ان شاالله زودبهبودپیداکنن.

ان شاءالله

دکترش گفته زیاد منتظر نمونین که بتونه دوباره مثل قبل حرف بزنه 😔ولی امکانش هست که قسمتهای دیگه ی مغزش مسئولیت اون قسمتی که سلولهاش مرده رو به عهده بگیرن و بتونه دوباره صحبت کنه.

بارها تو خواب میبینم که دوباره پدرم حرف میزنه و تو خواب شادی من تموم نشدنیه ولی...

خدارو شکرحالا میتونه باپای خودش حموم و دسشویی بره

غذا بخوره

روزای اول که با لوله از بینیش بهش آبمیوه و سوپ میدادیم 

خدا دیگه نیاره اون روزارو😭😭😭

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله دکترش گفته زیاد منتظر نمونین که بتونه دوباره مثل قبل حرف بزنه 😔ولی امکانش هست که قسمتها ...

الهی عزیزم درکت میکنم الان پدرمنم بابینی غذابهش میدن.خدایاخودت کمک حال همه بیماراباش خودت شفاشونوبده.سخته خیلی سخته

نمیدونم همه کاراشوبرادرام میکنن.طرف سمت چپش خونریزی مغزی کرده که یکیشم گرفته.سکته کامل زده.

اخ خدا. بابای منم سمت چپش فلج شد.نمیدونی کدوم قسمت مغزش خونریزی کرده؟ چند روزه سکته کرده؟ دقتی سکته کرد شما پیشش بودین؟ تا چند دقیقه یا ساعت بعد رسوندینش بیمارستان

الهی عزیزم درکت میکنم الان پدرمنم بابینی غذابهش میدن.خدایاخودت کمک حال همه بیماراباش خودت شفاشونوبده ...

الهی آمین

خدا کنه خیلی زود سلامتیشو بدست بیاره

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
اخ خدا. بابای منم سمت چپش فلج شد.نمیدونی کدوم قسمت مغزش خونریزی کرده؟ چند روزه سکته کرده؟ دقتی سکته ...

سمت چپ مغزش.ولی سمت راستش بی حسه.هفته میش شنبه عصربود یه ساعت زول کشیدآمبولانس بیاد.مافکرکردیم سکته قلبی کرده ولی مغزی بود بخاطراون ترسیدیم تکونش بدیم.هوشیاریش ۵ بود تازه شده ۱۲

سمت چپ مغزش.ولی سمت راستش بی حسه.هفته میش شنبه عصربود یه ساعت زول کشیدآمبولانس بیاد.مافکرکردیم سکته ...

هوشیاری ی چیز نسبیه ممکنه امروز بالا باشه فردا پایین یا برعکس. اگه بدونی خونریزی کجای مغزش بود بهتر میتونستم بگم. بخدا نمیخوام تو دلتو خالی کنم. ولی دکترای بابام الکی ی چیزی میگفتن ک سوال نپرسم. سه ماهه انقد گریه میکنم ک قلبم درد گرفته بخدا. اگه راستشو میگفتن انقد عذاب نمیکشیدم. هزار برابر بیشتر بهش میرسیدم دستاشو بیشتر میگرفتم بیشتر نگاش میکردم. من هفتاد روز بابام بیمارستان بستری بود انفد مقاله خوندم انفد پرسیدم و..... ک تقریبا میدونم. از بابات چشم برندار ثانیه هایی ک کنارشی رو قدرشو بدون اگه بوسش نکردی بکن. انشالله ک بحق علی باباتو خدا شفا بده خدا کمکش کنه

بسته به سن و سال و شرایط جسمی و مقدار تخریب مغز داره . ما پیرمرد همسایمون حدودای هفتاد سالش بود ولیی ...

توکل بخدا.امروزگفتن آنژیومغز الان میگن عکس رنگی گرفتن معلوم‌نیست چیکارمیکنن بخداازنگرانی داریم‌میمیریم.