2777
2789

زندگیه دیگه

گاهی خستت میکنه😞

خیلی خسته ات میکنه ، اونقدری که 

دوست داری 

خودکارت رو بذاری لایِ صفحات زندگیت 

و یه مدت بری سراغِ خودت ...

هیچ کاری نکنی ، هیچ کسیو نبینی 

با هیچ کسی حرف نزنی ، حتی نفسم نکشی😔

اما مشکل اینجاست

که وقتی برمیگردی ...

می بینی یه نفر خودکار رو از لای کتابِ زندگیت 

بیرون کشیده و تو هم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی!!

گم میشی ...

و هیچی تو دنیا بدتر از این نیست که ، ندونی کجای زندگیتی!!

حقیقت_تلخ😔#  

📚بعد از اَبر👤بابک زمانی

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

خسته ام من 

خسته ام من

مثل مرغ بال و پر شکسته ام من

سالها توی قفس نشسته ام من  

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

❤ان شاالله خدا دلتو اروم کنه دوست قشنگم.. 

دقیقا من الان نمیدونم کجای زندگیمم...

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اونجاش خوشم اومد که گفت خودکار و بزاری لای کتاب و یمدت بری سراغ خودت آخخخخخخ چقدر دلم میخاد اینو

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا میشه یه صلوات مهمونم کنی❤❤🌷🌷🌷
اوهوم😐امروز ي پير زنه خودشو كشته بود😐تو كوچمون  ي جوري ربطش بديد😒

وا چرا😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اوهوم😐امروز ي پير زنه خودشو كشته بود😐تو كوچمون  ي جوري ربطش بديد😒

ببین چقد خسته شده بوده که تو اون سن خودکشی کرد

هیچ چیزی تو دنیا بدتراز این نیست پدرت بیمارباشه و تو هیچ کاری ازدستت برنیاد غیرازاب شدنش

وقتی متوجه شدم پدرم بیماره تازه فهمیدم چقدر روزمرگیهای زندگی شیرینه روزمرگی از بیماری عزیزات خیلی خیلی بهتره ببخشین اینم دردودل من بود

هیچ چیزی تو دنیا بدتراز این نیست پدرت بیمارباشه و تو هیچ کاری ازدستت برنیاد غیرازاب شدنش وقتی متوجه ...

خدا شفاشون بده عزیزم و روزای خوب رو دوباره باهم شروع کنین