2777
2789
عنوان

مراقبت از مو

393 بازدید | 12 پست

دوستان کسی بوده با ماسک مو،روغن مو،شامپو،نرم کننده،اسپری دوفاز،کرم مو و..... موهاش رو زیبا کرده باشه؟

لطفاً برند ونوع اون محصول رو بگید 😙🌹

منظورم از زیبایی بدون وز و موخوره بودن مو وبراق بودن مو هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن بادام تلخ

اسپری باز کننده گره مو جانسون یا فیروز

جانسون بهتره

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
روغن بادام تلخ اسپری باز کننده گره مو جانسون یا فیروز جانسون بهتره

موهای من پایینش پفه و بغل گوشام یکم وزه اون مو کوچیکا

هرچی استفاده کردم جواب نداده تا حالا😥

بادام تلخ و زیتون وروغن نارگیل هم استفاده کردم 

روغن بادام تلخ اسپری باز کننده گره مو جانسون یا فیروز جانسون بهتره

اسپری باز کننده گره مو جانسون یا فیروز میگن موخوره میاره...من یمدت میزدم کل موهام موخوره گرفته بود

موهای من پایینش پفه و بغل گوشام یکم وزه اون مو کوچیکا هرچی استفاده کردم جواب نداده تا حالا😥 بادام ...

روغن نارگیل عالیه....موهات که نم داره بهش روغن نارگیل بزن ...سریع جذب میشه و موهاتو نرم میکنه....ولی باید تکرار کنی زیاد تا حالت موهات قشنگ بشه....

من انواع مارك ها استفاده كردم واقعا تاثيري نداشته

ولي جديدا روغن مو لورال خيلي تعريفشو شنيدم ميخوام امتحان كنم 

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
اسپری باز کننده گره مو جانسون یا فیروز میگن موخوره میاره...من یمدت میزدم کل موهام موخوره گرفته بود

ن برا من خوب بوده

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏