2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 67 پست
اومدم خونه خواهرم تا داره میره تئاتر بهم گفت اگه گرسنه شدی تخم مرغ هست روغن هم هست هرررررچی دوست دار ...

منظورش از هرچی عزیزم قرمه سبزی یا قیمه ای جیزی بوده تو کاربلد نبودی نتونستی از تو تخم مرغ و نون درستشون کنی😅

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
شما خوردین؟؟ چطور درست میکنین؟؟؟

بله غذای مورد علاقه منه 

مرغ قارچ جعفری نعنا پیاز رب ادویه من یه دونه هویج متوسط هم میریزم داخلش

سبزی رو ریز میکنم با کمی روغن تفت میدم میزارم کنار بعد قارچ رو با هویج خورد میکنم اول قارچو میزارم رو شعله تا آبش کشیده شه بعدش هویج و پیاز ضافه میکنم که سرخ شه رب میزنم ادویه میزنم سبزی رو قاطیش میکنم 

واییییی مرغو یادم رفت بگم 

مرغم سرخ میکنم 

میزارم رو شعله ملایم که جا بیوفته

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اومدم خونه خواهرم تا داره میره تئاتر بهم گفت اگه گرسنه شدی تخم مرغ هست روغن هم هست هرررررچی دوست دار ...

نه خدایی گزینهای زیادی گزاشته جلوروت

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
بله غذای مورد علاقه منه  مرغ قارچ جعفری نعنا پیاز رب ادویه من یه دونه هویج متوسط هم میریزم داخ ...

نه این دستور مرغ و تو آرد و فلفل سیاه وکاری میزنی سرخ میکنی بعد تو همون روغن پیاز سرخ میکنی بعد قارچ و سرخ میکنی بعد همه رو می ریزی تو آب مرغ در حال جوش دست آخرم جعفری می ریزی نیم ساعتم جعفری بپزه رب نداشت به نظرم باید یکم ترش باشه گفتم تمر هندی بزنم

اگر به واسطه خونم حقی بر گردن دیگران داشته باشم، به خدای کعبه قسم، از مردان بی‌غیرت و زنان بی‌حیانمیگذرم...!"شهید امیرحاج امینی"
خورش قارچ و جعفری از تو اینستا گرفتم واسه اولین باره خدا کنه خوشمزه باشه و گرنه که مصالح نابود شده😅 ...

اگه خوب شد بیا بگو دستورم بذار

برای سلامتی و موفقیت فرزند خودتون و فرزند من یه صلوات بفرستین ممنون
عزیزم دستور اینو بزار لطفا 

عزیزم این ته چین مثل ته چین تهرانی نیست که قالبی باشه یه غذای کاملا محلیه شماله

ما اینجوری درست می کنیم 

گوشت ویه سر تف می دی و با پیاز ادویه می ذاری بپزه بهتر گردن یا ماهیچه باشه 

بعد برنج رو آبکش می کنی یه مقدار می ریزی ته ظرف هر لایه برنج که می ریزی بهتره با زردچوبه و زیره آغشته کنی بعد گوشت و مخلفاتی که اختیاره مثل سیب زمینی هویج لبو قرمز رو می چینی تو دیگه بقیه برنج ر هم لایه لایه با ادویه که گفتم می زنی می ریزی روش آخر سر هم کره می دی رو برنج و دم می کشه

برای سلامتی و موفقیت فرزند خودتون و فرزند من یه صلوات بفرستین ممنون
اگه خوب شد بیا بگو دستورم بذار

بد نبود به نظر من باید با تمر هندی یکم ترشش کنی  

اگر به واسطه خونم حقی بر گردن دیگران داشته باشم، به خدای کعبه قسم، از مردان بی‌غیرت و زنان بی‌حیانمیگذرم...!"شهید امیرحاج امینی"
امضات😍😍😘😘😘

ممنونم عزیزم این هدیه تو دلیم معجزه خدا و امام زمان بود اینو باید کل دنیا بدونن ک در ناامیدی بسی امید است پایان شبه سیه سپید است

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792