2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 90 پست
نیمرو خوردیم..تازه هفت هفتم شده..امروزه کلا کسل بودم وحال ندار..همش خستمو خوابم میاد..الان برنج روشس ...

نوش جوون

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کوفته درست میکنم اما یتیم چه و شیش انداز اصن نمیدونم چیه

باید بادمجون و سیب زمینی و سیب درختی (یا به) رو خرد کنی و تفت بدی بادمجونو بیشتر تفت میدی تو روغن.. و سیب زمنی رو هم جدا.

پیاز داغو درست میکنی سیب زمینی و درختی و بادمجونا رو میریزی تو پیازداغ و اب گوجه اضافه میکنی و ادویه و دارچین. اگه میخوای گوشت چرخی اضافه کنی ب پیاز داغ اضافه میکنی..

خوشمزس  😋

باید بادمجون و سیب زمینی و سیب درختی (یا به) رو خرد کنی و تفت بدی بادمجونو بیشتر تفت میدی تو روغن.. ...

ممنون توضیح دادی حتما درست میکنم ببینم چجوریه

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊

و شیش انداز چند مدله..

من اینجوریشو فقط بلدم و دوس دارم.

پیاز داغ درست میکنی .. مثلا سه تا هویج متوسط رنده ریز میکنی .پیاز ک سرخ شد میریزی هویجاتو و قشنگ تفت میدی حجمشم کم میشه .بعد تخم مرغم سه تا ورمیداری و میزنی ک از لختگی دربیاد و یه مشت زرشک میریزی توی تخم مرغ.. میریزیشون روی هویجا.. بعدم برعکس میکنی.. تو تابه های دو طرفه خوب میشه.

پیاز داغ میکنی.بعد بادمجونهای مکعبی خرد شده رو توش تفت میدی سیب زمینی مکعبی رو اضافه میکنی گوجه &nbs ...

علاوه بر سیب زمینی..سیب درختی هم همون قدی خورد کنو تفت بده خیلی خوشمزه ترش میکنه بنظرم

خب چجوریه؟قالب میزنیش؟قیف میزنب.. کنار چه جور غذاهایی میزارن؟

میتونی با قیف شکوفه بزنی.یا همین طوری کنار غذاهای گوشتی بذاری سرو کنی.من گاهی برای همسرم تخم مرغ آب پز میکنم .چند تا قاشق هم پوره کنارش میذارم.خوشمزه ست ولی چاقه