2777
2789
عنوان

بوی دهان...

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 55 پست
سنگ لوزه نداری؟

چک کردم ی کوچولو افت مانند رو لوزم بود رفع کردم باروشایی . گفته بود تو نت  . میشه شدیدترازاینا باشه ک توظاهرنشون بده؟

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو اخه سرخود...

من خودم رفتم دکتر همين بهم داد..شما دوست نداري نخور برو دکتررر...نظر خواستي بهت پيشنهاد داديم

بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم   همونم که برای دیدن توبیقرارم، نرو از روزگارم،که من طاقت ندارم،منم مثل تو به تنهاشدن عادت ندارم...برگرد😪
پس معدن عفونت داره وقتی غذا میخوری خوب میشه یا بعدمند دقیقه دوباره بو میاد چند وقته

فک میکنم تایم زیادی بعدغذاخوردن بدون بونمیمونه. 

بوی دهان از معده خالی هست یا لوزه  سعی کن آدامس بجوی  یا مرتب یه چیزی بخوری  چای هم ...

فدات مرسی.ولی بعضیا معدشونم خالی باشه مشکلی ندارن:(

من خودم رفتم دکتر همين بهم داد..شما دوست نداري نخور برو دکتررر...نظر خواستي بهت پيشنهاد داديم

اخه میدونی میگم مترو نیدازول خوردم... بیشتر از 2بسته بود میترسم ایندفعه هم بخورم بازبرگرده.

پس از لوزتو عزیزم اونا سنگ لوزن برو عمل کن خوب میشی

😕 ایشالاازهمین باشه.ینی حاضرم عمل کنم ولی خلاص شم از بو. اخ واس ماهایی ک متاهلیم دردسرسازه😑😑

😕 ایشالاازهمین باشه.ینی حاضرم عمل کنم ولی خلاص شم از بو. اخ واس ماهایی ک متاهلیم دردسرسازه😑😑

میدونم خودم دچارشم خیلی درد بدیه من نمیتونم عمل کنم ولی خلی مشکل من زیاده الان خیلی بهتر شدم