2777
2789
عنوان

از روز اول عقد تا جدایی...

| مشاهده متن کامل بحث + 80776 بازدید | 1081 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اپن افغانی بودهاااا فهمیدید یا نه

باشه عزیزم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

خوشمزگی.ممنوع#  

راجع به موضوع تاپیک پست بذارید 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
😂😂😂😂 عرب باید سیاه باشه عرب سفید انگار made inچینه

😂😂😂😂 ی چیز جالب عربای اصیل تازه سفیدن 😂

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
تو سايت هم ديدم اونايي كه خيلي وابسته خانوادشون هستن يا كلا دهن بين هستن و زورگو برا استان خراسان ه ...

یره همشهری مارم‌  گریفتی از خداتم بشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
اپن افغانی بودهاااا فهمیدید یا نه

یکبار دیگه ازدواج میکنی با یه مرد خوب که هم برات خرج کنه هم عاشقت باشه هم دلهره خیانتشو نداشته باشی 

ادم مگه دختر 18سالذو میزنه ببین این تو رو ببخشیدا خر گیر اورده انقدر ساده نباش چیزی که زیاده مرد 

اصلا شوهرو میخای چیکار سنی نداری تو بیا بیرون از اون جهنم زندگی کن 

بخاطر دو تا پالتوپوستو یه کفشببرو یه عروسک حاظری که اجازه بدی یه وحشی انقد کتکت بزنه  پس فردا ...

میدونی میگم شاید منم مقصر بودم کارا خونم تونطور باید نمیکردم یا هرچی نمیدپنم شاید کلفت خوبی نبودم اخه من فکر کردم اخلتقش خوبه برا اخلاقش انتخاب کردمش

میدونی میگم شاید منم مقصر بودم کارا خونم تونطور باید نمیکردم یا هرچی نمیدپنم شاید کلفت خوبی نبودم اخ ...

برای اونی که انتخاب کردی دقیقا همونو نداره بیشتر دقت کن برای ادامه دادن یا ندادن

چرا پشیمون میشم ولی ترس اینو دارم زندگیم تباه بشه با طلاق همه مردا همینن یا مشکل دارن

نه کی گفته همه همینن؟ خودتو با این حرفا گول نزن درسته هرکسی یه ایرادی داره ولی دراین حد نیست

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...