2777
2789

سزارین زایمان کردم5 روزه هیچی شیر ندارم بچه ام گرسنه است کمکم کنید

بالاخرع دیروز دکتر بردم شیر خشک گفت بده با قطره چکان دارم میدم

ولی دیگه اصلا سینه را نمیگیره نوک سینه هامم زخمه زخمه

خیلی خیلی وحشتناک درد میکنه رابط سینه میذارم و دو رقم پماد میزنم

فعلا خوب نشده اصلا

کمکم کنید چکار کنم شیرمو بخوره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انجیر بجوشون هم ابشو بخور هم خودشو.انگور و فندق هم عالیه برا شیر.اب و چایی و اینا زیاد بخور

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

قطره شیر افزا بخور و از شیردوش استفاده کن

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

این کاری که میگم بکنی و دقیق انجامبدی دو روز دیگه شیرت فراوون و بدون زخمه

به شرط اینکه به کامنتای دیگه توجه نکنی

همین امروز شوخرت بفرست از داروخانه ای که دارو هم می سازن «لونالین خالص بگیره)

بزن به سینه هات ولی وقتی نوبت شیردهی میشه همون سینه که قراره شیر بدی با صابون بشور ، شیر کخ خورد باز بزن 

این از سینه هات تا ۲۴ ساعت بعدش کامل خوبه

اینو منی میگم که ماستلا و اوریاژ ۸۰ تومنی استفاده کردم اما لوتالین خالص ۷ تومن شد

منم همین درد و کشیدم اصلا شیر نداشتم چقدر تلاش کردم اما نداشتم بچه سیر نمیشد اخرش هم طفلک بی گناه شیر خشکی شد که همیشه داغ شیر دادن خودم به دلم موند انشاله شما شیرت زیاد بشه رازیانه بخور و مایعات زیاد

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز

برو بیمارستان چند بار با شیر دوش برقی بدوش تا راه بیفته

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان یه کم پماد بزن تا سر سینت خوب بشه بعد

برو حموم با اب داغ سینتو ماساژ بده تو این مدت دائم از شیر دوش استفاده کن قبل از شیر دادن هم سوپ گرم بخور  ایشالله که زود خوب میشی 

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز