دیشب بعدازچن ماه رفته بودیم خونه مادرشوهرم یه مدت قطع رابطه کرده بودم بعد تو حیاط بودم مامانش صدام کرده بود متوجه نشده بودم بعد دیدم یهو شوهرم داد کشید مریم مریم مریم مامانم باتوهست بعد گفت مامان خدا بخواد کر شده بعد منم قهر کردم پا شدم اومدم خونه حالا چقد گفتم بهش خانوادت ازارم میدن کوچیکم کرد جلومامانش وباباش هنوز باورم نمیشه چقد من بدبختم میخواس مامانش خوشحال بشه
👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
باید یوا یواش تغییرشون داد ولی نه با داد و بیداد و قهر
مراحل روشنفکری در اروپا: 1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂
همونقدر که تورو دوست داره،مادرشم دوست داره.اون فکر کرد تو عمدا جواب مادرشو ندادی.
برا حمایت از یه نفر قرار نیست طرف دیگه رو خورد کرد
ولی استارتر اشتباه کرده قهر کرده باید میگفت چیه بلبلی میکنی ؟ تو خونه حاضری قید عالمو بزنی واسه من
باشه
مامانشم میسوخت😡
مراحل روشنفکری در اروپا: 1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂
نمیفهمم چرا واسه پسراشون زن میگیرن اصلااااااا نمیفهمممم... خب اگه ازینکه زن و شوهر خوبن با هم ناراحت میشین یا اینکه پسر عروسو اذیت کنه بی احترامی کنه لذت میبرید مگ مریضید زنبگیرید براشون خب ور دل خودتون نگه داریدشون😒😒😒 تو دلم مونده بود از بس تاپیک آزار مادر شوهر خواهرشوهر دیدم خو