2777
2789

من الان درد زایمانم گرفته..دارم میمیرم..منتظرم دو سه دقیقه ای بشه برم بیمارستان دکترم منتظرمه...برام دعا کنین بچه ها....🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از ساعت ۲درد دارم البته بیشتر کلیه درده انگار😭😭😭😭😭 تا الان درد زایمان رو تجربه نکردم سزارین ...

وای واای نگو منم هفته اخر کلیه دردی داشتم که زمینو گاز میزدم از درد رفتم سونو گفتن سنگ دفع کردی مررردم قشنگ یعنی اخه عفونت ادراریم گرفته بودم تو بارداری😞😞

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
من الان درد زایمانم گرفته..دارم میمیرم..منتظرم دو سه دقیقه ای بشه برم بیمارستان دکترم منتظرمه...برام ...

خانومی سر زایمانت منو دعا کنننننننن😍😍😍😍😍😍

ایشالله بسلامتی بغلش بگیری

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
خوشبحالت انشاله بزودی و سلامتی زایمان کنی

مرسی گلم برام دعا کن

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
خانومی سر زایمانت منو دعا کنننننننن😍😍😍😍😍😍 ایشالله بسلامتی بغلش بگیری

چشم عزیز دلم حتما