2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بگيررودستت جيش رو ياد ميگيره تند تند هم بپرس جيش دارى؟

رو دستم میگیرم.. هنوز حرف نمیزنه ولی چنبار چش گذاشتم دیدم جیش داشتنی اونجاشو میگیره ولی میریزه شلوارش

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
رو دستم میگیرم.. هنوز حرف نمیزنه ولی چنبار چش گذاشتم دیدم جیش داشتنی اونجاشو میگیره ولی میریزه شلوار ...

همونه ديگه پسرمنم حرف نميزنه دستشو ميزاره اونجاش ميگه اووووى يادستموميگيره ميبره جلوزستشوى.يادش بده بخدا ماى بى بى اينا خيلى گرون شدن

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
چشم عزيزم خدابزرگه،من خاله ام سه تا بچه معلول داشت الان دور از جون بچه دايي شما دو تاشون تو سن بيست ...

خدا به خالتون صب بده واقعا سخته..دایی منم بچه دومشم معلول بود اما تو یک سالگی فوت شد..اینم چهارمی هس اینجوریه ۸سالشه دکترا دیگ جواب کردن گفتن هیچجا نبرینش

همونه ديگه پسرمنم حرف نميزنه دستشو ميزاره اونجاش ميگه اووووى يادستموميگيره ميبره جلوزستشوى.يادش بده ...

ای جووونم😍😍اره باید محکم باشو یادش بدم حیفم میاد اینهمه پول بدم پوشک بخدا..

من اخیرا پوشک معمولی با لاستیکی میزنم مفتی بهم رسیده ولی قبل اون روزا کهنه میزنم شب یدونه پوشک میندم ...

این پوشک معمولیا نم نمیدن؟

چندساعت به چندساعت تعویض میکنی؟

بچت چند وقتشه؟

اون بازنده که بردیش ... منم 

سلام دوستان من پوشک پارچه ای میدوزم که اصلا اصلا نم نمیده هم روز و هم شب میتونید ازش استفاده کنید  داخلش پوشک یا کهنه میذارید و دکمه هاشو میبندید و با خیال راحت تا ۴ ساعت بعد عوضش میکنید عکسشو میذارم تلفنم ام میذارم اگه دوست داشتین بتونید تو تل گرام یا واتساپ پیدام کنید آدرس پیجم ام هست انواع رنگ هاش و تست ضد آب بودنش هم هست 

تلفنم۰۹۳۰۱۱۸۳۱۱۰

نه پسر من موقعی ک خابه اصلا جیش نمیکنه..تا صب پ شکش خشکه روزا هم میخابه بازخشکه..ولی وقتی بیداره تن ...

آى خوش ب حالت پسر منم روزها وقتى ميخوابه نميکنه ولى شبها ديگه کم ميمونه ماى بى بىش بترکه براى همون فقط پريماميخرم که قيمتش150به بالاس

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
سلام دوستان من پوشک پارچه ای میدوزم که اصلا اصلا نم نمیده هم روز و هم شب میتونید ازش استفاده کنید &n ...

پوشک و کهنه توشون تکون نمیخوره؟

مناسب برای چه سنی هستن؟

اون بازنده که بردیش ... منم