شیوا۷۵ مدیر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 عنوان بیکاری | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 17 پست کیا به هر دری زدن کار پیدا کنن ولی پیدا نکردن الان چکار میکنید ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠ 1397/08/27 | 20:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 من ب هر دری نزدم اما دوست داشتم کار کنم یه مدتم تو مدرسه مربی بودم اما خوشم نیومد امسالم نرفتم دیگه& ... دقیقا مثل من بودی ک البته من با بچهای مشکل دار بودم و نرفتم ولی خونه موندن خیلی سخت و حوصله سربره ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 من بعد صد سال دوندگی کار پیدا کردم ولی تهدید کردن میخوایم تعدیل نیرو کنیم فردا نتایجش میگن خدا کنه ... کارت چیه عزیزم؟ ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
فاطیمااااااا عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 4728 تعداد بچها سی وخورده ایه میتونن برسن بهشون؟ اره خیای بهتر از کلاسای کم جمعیته با معلم ناشی آسمان تو چه رنگ است امروز......