2777
2789
من طبیعی با اپیدورال بودم تا ۴ سانت درد داشتم که مثل دردهای پریود بود قابل تحمل بود بعد که اپیدورال ...

بعد که بی حسیت رفت درد نداشتی؟منم میخوام اپیدورال کنم

Live the moment now✌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرش پایین باشه میشه سفالیک پاهاش پایین باشه میشه بریچ ما من الان بریچ عرضیه یعنی سرش سمت چپ شکممه ...

میدونی ماله من وقتی ب پهلو میخوابم همون بریچ عرضی میشه وقتی سرپا هستم بریچ معمولی میشه جازبه هرسمتیه پاهاش اونجاس

بعد که بی حسیت رفت درد نداشتی؟منم میخوام اپیدورال کنم

نه من ۸ تا بخیه خوردم هیچی نفهمیدم ۱۱ شب زایمان کردم بعدش رفتم تو بخش بهم فقط استامینوفن ۵۰۰ به همراه بروفن ۴۰۰ هر ۸ ساعت دادن خوردم درد بخیه خاصی نداشتم یه کم می سوخت اونجا تا سه روز اون قرص ها رو خوردم بعدم ول کردم درد نداشتم اصلا.

من کلا ۸ تا بخیه خوردم و پارگی شماره ۲ بودم. اگر سرچ کنی می بینی ۴ شماره پارگی هست اکثر خانمها درجه ۲ یا ۳ هستن و خیلی به ندرت میشه ۴

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
موقع زور زدن مشکل نداشتی شما.؟ چقدر هزینه کردی

نه ماما بهم می گفت کی زور بزنم.

من راستش ساکن ایران نیستم کانادا زایمان کردم

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆