2789
عنوان

اگه میتونستید نوع مرگ تونو انتخاب کنید😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 243 پست
شهید بشم از دوووووور با تیر یعنی حریفو نبینم🤣🤣🤣🤣🤣آخرش ک همه میمیریم حداقل خوبه شهید شیم اگرم ا ...

انشالله

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرگ تو دریا. اصلا دلم نمیخاد جنازم بزارن تو قبر. دلم نمیخاد آدم های متظاهر اطرافم بیان. وصیت هم کردم ...

بعد از ۱۰۰ سال.....بیان یک فاتحه ام میخونن عزیزم مشکلش چیه؟ روحتم شاد میشه🤣

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚
مرگ تو دریا. اصلا دلم نمیخاد جنازم بزارن تو قبر. دلم نمیخاد آدم های متظاهر اطرافم بیان. وصیت هم کردم ...

الهی

انشالله با عزت باشه

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  
هرجوری بود فقط جلو چشم شوهرم بمیرم که قشنگ زجر بکشه کثافت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدا نکنه😀

سکته مغزی همزمان هموراژیک و ایسکمیک 

با توجه ب شغلتون +دیپلوم گفتید

انشالله😀