2777
2789
عنوان

علایم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی رابطه بدون پیشگیری داشتیم فک نمیکردم باردار بشم واسه همین تا ۱۱ روز بعد موعدم بیبی نزاشتم چون فکرش ...

وقتی خدا بخواد اینجوری میشه

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد
وقتی خدا بخواد اینجوری میشه

خداروشکر اولش ک شوهرم میخاست بچه رو سقط کنم ولی من اصلا قبول نکردم و بخاطرش خیلی دعوا کردم اخه تازه ۷ ماه بود ازدواج کرده بودیم ولی الان خداروشکر شوهرمم دوسش داره همش منتظره زودتر بدنیا بیاد

من ک چون  منتظر بودم خ بی بی چک میزاشتم ک دوروز قبل موعدم مثبت شد و رفتم بتا دادم

خب حالت پری اینا اصلا نداشتی؟ ی لحظه زیر دلت درد بگیره

همیشه برام سواله که اگر باردار باشم پس نباید حالت های پری بیاد سراغم.. 

نه یه فردعصبی میشی استرس فراوان داره میگی ۹ ماه کی تموم میشه میری دکتر میکه بعد یک هفته بیا سونو یک هفته رو میمیری زنده میشی .الان ۶ ماه فقط روزارومیشمرم 😣😣😣

خدایا شکرت 😍😍😘😘
نه یه فردعصبی میشی استرس فراوان داره میگی ۹ ماه کی تموم میشه میری دکتر میکه بعد یک هفته بیا سونو یک ...

آخی.. من خودم هنوز باردار نشدم.. ولی احساس میکنم تمام این حالت ها رو به جون میخرم

خداروشکر اولش ک شوهرم میخاست بچه رو سقط کنم ولی من اصلا قبول نکردم و بخاطرش خیلی دعوا کردم اخه تازه ...

ای جانم.. خدا رو شکر.. برای منم دعا کن

منم یکبارشدم ولی نموند الان منتظرم ۱ آذرشه

انشالله که حامله باشی.. منم منتظر 5 اذرم.. ولی الان گاهی زیر دلم حالت پری میشه.. واسه همین این ماه هم ناامید شدم