2777
2789
عنوان

خدایا.....😔 😔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 59 پست
ببخشید مگه من شما رو ریپلای کردم که شما منو ریپلای کردی  من واسه یکی دیگه کامنت گذاشتم ن شما&n ...

اولا که رپلای تون رو ندیدم

دوما بازم فرقی نداره نمک رو زخم پاشیدنه که یکی بیاددرد دل کنه و شما در حال سوتی گرفتنید

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 
داداش من پارسال اسفند زنش طلاق کرد رفت وسرمایه ی داداشمم با خودش برد، بعد از اون طفلک یک دونه داداشم ...

خدانصیب نکنه...همچین زنهایی رو....من خودم دارم جدامیشم...همیشه نظرم این بوده بیشترمردهست که باعث میشه کم بیاره وطلاق بگیره...واقعا نمیدونم این مدل زنهاازکجاپیدامیشن....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شانس برادرتون بوده.....الان اکثرقریب به اتفاق طلاقها مرده که بیشترضعف های اخلاقی داره وباعث میشه زن ...

نه عزیزم اون حفظ زندگی برای کساییه که ابروشون براشون مهمتر از پول و موقعیت و غیره س

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 
عکس کیسه لباس هاش را از گوشیم پاک کردم همسرم نبینه اگه نه می‌فرستادم. نتیجه بیست سال زحمت  و شی ...

بعضی وقتها روزگار چنان ادم رو زمین میزنه که ادم وقتی نگگاه میکنه هر چه ساخته بود در یک لحظه رفت از خودش میپرسه چرا من؟اما کاریش نمیشه کرد و می بایست دوباره از نو ساخت چون تنها راهه..یکبار ماجرای شبیه به برادر شما شنیدم شخص 50 سال داشت و همه چیش رفته بود خیلی براش ناراحت شدم...چاره ای نیست جز اینکه از نو باید ساخت

تمام هنر زندگی‌ در این است که در من چه می‌گذرد، آن زمان که جهان در گذر است
ببخشید  هم برادرت هم خواهرت جدا شدن چرا؟ یه کم ب رفتار خودتونم فکر کردین یا میخواین بگید ع ...

عزیزم من که خواهرشونم قضاوتشون نمیکنم شما که غریبه اید .....

من هم با زن داداشم صحبت کردم هم با برادرم مادرم گفت نظرت چیه گفتم من هیچ نظری ندارم و واقعا نمیتونم بگم تقصیر کیه شما هم دنبال مقصر نباش .خواهرم هم تو سن کم سنتی ازدواج کرد تو دوران عقد جدا شد دید علاقه مندی ایجاد نشد . 

داداش من ۴ ماه پیش جدا شد از عرش به فرش اومد زنش خوش و راحت با بچه هاش زندگی میکنه داداشم دو تا کیسه ...

ان شاءالله آرامش وخوشبختی به خانوادتون برگرده...به خصوص برادروخواهرتون...خیلی سخته

دامادمون ماه بود هنوزم رفتو آمد کمی هست.... ولی خیلی ساده بود و نمیتونست زندگی جمع کنه ولی خواهرم ...

بمیرم الهی

این ماه این سومین یا چهارمین خبر طلاقیه که میشنوم به خاطر این که زن دنیثبال مادیات و پول بوده فقط

انشاالله داداشت به زودی یه خانوم خوب و جور با اخلاقیاتش سر راهش قرار بده

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
اولا که رپلای تون رو ندیدم دوما بازم فرقی نداره نمک رو زخم پاشیدنه که یکی بیاددرد دل کنه و شما در ح ...

عزیزم سوتی چی؟ 

اون خانوم گفتن برادرشون و خواهرشون جدا شدن 

منم‌پرسیدم ب رفتار خودتونم فکر کردین ؟ چرا دوتا ادم از یه خانواده باید شکست بخورن

یه درصد انتخابشون غلط بوده 

اخلاقشون خوب نبوده 

ما تو اشناهامون داشتیم دوتا دختر از یه خانواده جدا شدن

ازربس اخلاقاشون بد بود از بس مادرشون دخالت میکرد 

من سوال کردم قصد گرفتن سوتی یا ازار نداشتم 

گاهی اگه ب خودمون بیایم ایرادامون بشناسیم بد نیس 

یعنی اتفاقی بوده یه عروس و یه داماد بد ک اومدن تو این خانواده 

خب خودمونم ی کاستی هایی داریم اگه قراره دوباره تشکیل زندگی بدن بهتره یه اخلاقایی رو تو خانواده خودمون ک باعث ازار نفرات قبلی شده اصلاح کنیم

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
ببخشید مگه من شما رو ریپلای کردم که شما منو ریپلای کردی  من واسه یکی دیگه کامنت گذاشتم ن شما&n ...

عزیزم بله شما منو ریپلای کردی و من بخاطر حرفتون خیلی ناراحت شدم من موضوع طلاق برادرم را حتی به همسرم نگفتم ولی دیدم استارتر ناراحته گفتم منم بگم فکر نکنه تنهاست اونوقت شما اومدی به خانواده من توهین میکنی واقعا که 

عزیزم من که خواهرشونم قضاوتشون نمیکنم شما که غریبه اید ..... من هم با زن داداشم صحبت کردم هم با برا ...

ان شالله ک ب زودی برادرت و خواهرت سروسامان بگیرن 

بله درسته ما ک غریبه ایم نباید قضاوت کنیم 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

وقتی میبینم کسی با همسرش مشکل داره دعوا دارن دست خودم نیست گریم میگیره همیشه خانم های نی نی سایت میگم خواهرم بعد چجوری تحمل کنم اشک و غم خواهرمو ببینم.

یا الله یا الله یا الله

من بلدم میونم تحمل کنم مشکلات همه نی نی سایتی ها مال من خدا میگی زبونی بگی قبول داری من کتبی میگم  مشکلات از خونه همه نی نی سایتی ها رفع کن خدایا ،تنها آرزوم فقط همین این دوستام از شادی بنویسن هروز فقط لباشون بخنده کوچکترین غم به دلشون نباشه

آمین آمین آمین

لطفا به این لینک سربزنید لینک 
عزیزم بله شما منو ریپلای کردی و من بخاطر حرفتون خیلی ناراحت شدم من موضوع طلاق برادرم را حتی به همسرم ...

من ب خانواده شما توهین کردم؟ وا عجبا 

دوست گلم من سوال کردم 

گفتم وقتی هم خ اهرت جدا شدن هم برادرت 

ب خودتونم نگاه کردین ببینید چ برخوردی داشتین چ اخلاقی داشتین 

من کی ب شما توهین کردم 

چرا ناراحت میشید 

اینو حتما بدونین زندگی که شکست میخوره مطمعنا دو طرف مقصرن 

اگه برادرت و خواهرت دوباره تصمیم گرفتن ازدواج کنن خب همون اخلاقایی ک اون دونفر قبلی ممکنه بابتش دلخور شده بودن رو اصلاح کنید 

امیدوارم متوجه منظورم بشید و ب دلخواه خودتون تعبیر نکنید شب بخیر

وقتی میبینم کسی با همسرش مشکل داره دعوا دارن دست خودم نیست گریم میگیره همیشه خانم های نی نی سایت میگ ...

ممنونم...چه قدرمهربانی شما....با دل پاکتون برای من وامثال منم دعاکنید...من عقدم ودرشرف طلاق...خیلی منتظرخوشبختی وزندگی درکناریک همسرآرامش بخش بودم...ولی متاسفانه توسن 32سالگی دارم توعقدجدامیشم