2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به آینده نباید فک کنی، از مسیر لذت ببر!! اگه عاشق درس و کارت باشی مشکلی نداری دیگه!! چرا به بازیچه ...

من روزانه جون ادما رو نجات میدم ولی وقتی اخر شب میرسم خونه میگم که چی؟اون همه تلاش که تهش زجر بکشن؟کارم رو دوستدارم و درسم رو ولی نمیدونم چمه

چند روز پیش یک جمله ای خوندم جالب بود  هیچ مقصدی در کار نیست همش مسیره پس لذت ببرید!!!!

من تو زندگیم خیلی زجر کشیدم واسه هدفام ولی وقتی رسیدم روز اول خوب بود بقیش تکرار و روزمرگی بود.این رونده.ما تو مسیر نمیتونیم لذت ببریم

من روزانه جون ادما رو نجات میدم ولی وقتی اخر شب میرسم خونه میگم که چی؟اون همه تلاش که تهش زجر بکشن؟ک ...

نگووو تو روخدااا، منم کارم تو بیمارستانه،بعد هر مریض خدارو شکر میکردم که شاید با کار من یکیشون خیالش از بابت بیماریش راحت بشه!! و واااقعاااا لذت بخش بود برام!!

شما مگه جای اون آدما هستی که فک میکنی اگه بمونن قراره زجر بکشن،  خیلیا امید به زندگی دارن، خیلیا عاشق زندگیشونن!!

عزیزم نگاه خودتو به زندگی عوض کن!!

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
چجوری تو بگو عوض کنم؟نمیدونم اصلا تخصصت چیه؟

زیبایی های زندگیو بیشتر ببین!!

بنظرم حالا که تخصصی داری و دستت به دهنت میرسه سعی کن تو اردوهای جهادی شرکت کنی!! میری مناطق محروم، طرز زندگی اونارو میبینی، هم کمکشون میکنی، هم اینکه متوجه میشی چقد در عین سادگی شاد و خوشحالن!!

من رشتم رادیولوژیه عزیزم!!

زیبایی های زندگیو بیشتر ببین!! بنظرم حالا که تخصصی داری و دستت به دهنت میرسه سعی کن تو اردوهای جهاد ...

رزیدنتم ایرانم نیستم ولی اگرم بودم حوصلشو نداشتم.راستی چرا انقدر ما دکترا بدبختیم؟

رزیدنتم ایرانم نیستم ولی اگرم بودم حوصلشو نداشتم.راستی چرا انقدر ما دکترا بدبختیم؟

عزیزم این طرز فکر توعه، ما تو ایران همچین دیدگاهی در مورد پزشکا نداریم، اتفاقا فک میکنیم هیچ غمو غصه ای ندارن!!چون پولشون از پارو بالا میره، از جایگاه اجتماعیشونم که نگم برات!!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز