2777
2789

سلام منتظرای عزیز

میخواهیم توی این تاپیک به نیابت از یکدیگر استغفار کنیم

من از ذکر استغفار معجزه زیاد دیدم هم برای خودم و هم برای اطرافیانم

ازتون میخوام توی این تاپیک حرفی از ناامیدی نزنید که به شدت باهاش مخالفم خودم توی زندگی سختی زیاد کشیدم ولی هر غم و مصیبتی که داشتم یا دیر حاجت روا شدنم رو به حساب مصلحت خدا گذاشتم چون به عالم و عادل بودنش اعتقاد کامل دارم

داده و نداده هاش رو شکر کردم و خیلی کم بوده که بریده باشم و پیش خدا گله کنم که اونم لحظه ای بوده و سریع بعدش معذرت خواستم و توبه کردم و هییییچ وقت ناامید نشدم که بزرگترین گناه ناامیدی هست

هر کسی با من هم عقیده هست بسم الله

اینم بگم زیاد نمیتونم بیام فرصتم کمه اما اگر صحبتی یا سوالی بود هر وقت اومدم در خدمتم شاید طول بکشه اما میام جواب میدم

هر روز هر تعداد (حداقل 100 تا ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه ) را به نیابت از تمامی منتظران میگیم

نکته:

1_سعی کنیم زمانی که ذکرهارو میگیم تمامی گناهانمون رو از ذهن عبور داده و از ته دل و جان عاجزانه از خدا برای خودمون و دیگران طلب مغفرت و حاجت روایی میکنیم

2_اگر زود نتیجه نگرفتید به هیچ عنوان ناامید نشین و تنبلی نکنید به گفتن ذکرها ادامه بدهید یک عمره کار شیطان ایجاد شک و تردید و ناامیدی توی دلهامونه گفتن ذکرها نه هزینه داره و نه سختی  پس لطفاً کوتاهی نکنید

3_ذکر استغفار واااقعا معجزه میکنه شاید طول بکشه اما اثر میکنه ازتون میخوام صبور باشید

4_تعداد حداقل روزانه 100 مرتبه اما اگر میتونید بیشتر هرچقدر بیشتر موثرتر انشاءالله😍

4_ثواب این استغفار هارو هدیه به امام زمان عزیزمون حضرت مهدی علیه السلام میکنیم و ازش میخواهیم که برامون دعا کنه💜

5_و در آخر از کسانی که حاجت روا شدند میخوام که بیایند اینجا اعلام کنند تا هم مارو در شادیشون شریک کنند و هم اینکه قوت قلب باشه برای من و بقیه دوستان

6_این تاپیک به اسم منتظران عزیز هست اما هرکسی هر حاجتی داره میتونه شرکت کنه و انشاءالله حاجت روا بشه🌹🌹🌹

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

میخوام برا اینک حال دلم خوب بشه بخونم 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هستم 👍👍

هر روز سعی میکنم صد مرتبه ذکر استغفار رو بگم 

شایدم بیشتر 

یه صلواتم هدیه میکنم به شما با این ایده خوبتون

(🌸الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸)

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉

دوستان عزیزم همگی خوش اومدید انشاءالله با هررر نیت و حاجتی که اومدید بهش برسید💖

از فردا شروع می کنیم هر روز به نیت همه مون همه با هم

انقدر ادامه میدیم تا به خواسته هامون برسیم انشاءالله

حداقل نفری صدمرتبه ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بايد هرروز به نيت يه نفر بگيم؟

انشاءالله همه با هم به نیت حاجت روایی همگی 

من از الان دارم میفرستم😀😀

👌 بسیار عالی

میخوام برا اینک حال دلم خوب بشه بخونم 

عزیزم شما که بارداری برامون دعا کن.

میگن دعای کسی در حق دیگری زودتر اجابت میشه.مخصوصا اینکه خودت باردارم هستی😍

❤اَلا بذِکر الله تَطمَئن القُلوب❤