سلام منتظرای عزیز
میخواهیم توی این تاپیک به نیابت از یکدیگر استغفار کنیم
من از ذکر استغفار معجزه زیاد دیدم هم برای خودم و هم برای اطرافیانم
ازتون میخوام توی این تاپیک حرفی از ناامیدی نزنید که به شدت باهاش مخالفم خودم توی زندگی سختی زیاد کشیدم ولی هر غم و مصیبتی که داشتم یا دیر حاجت روا شدنم رو به حساب مصلحت خدا گذاشتم چون به عالم و عادل بودنش اعتقاد کامل دارم
داده و نداده هاش رو شکر کردم و خیلی کم بوده که بریده باشم و پیش خدا گله کنم که اونم لحظه ای بوده و سریع بعدش معذرت خواستم و توبه کردم و هییییچ وقت ناامید نشدم که بزرگترین گناه ناامیدی هست
هر کسی با من هم عقیده هست بسم الله
اینم بگم زیاد نمیتونم بیام فرصتم کمه اما اگر صحبتی یا سوالی بود هر وقت اومدم در خدمتم شاید طول بکشه اما میام جواب میدم
هر روز هر تعداد (حداقل 100 تا ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه ) را به نیابت از تمامی منتظران میگیم
نکته:
1_سعی کنیم زمانی که ذکرهارو میگیم تمامی گناهانمون رو از ذهن عبور داده و از ته دل و جان عاجزانه از خدا برای خودمون و دیگران طلب مغفرت و حاجت روایی میکنیم
2_اگر زود نتیجه نگرفتید به هیچ عنوان ناامید نشین و تنبلی نکنید به گفتن ذکرها ادامه بدهید یک عمره کار شیطان ایجاد شک و تردید و ناامیدی توی دلهامونه گفتن ذکرها نه هزینه داره و نه سختی پس لطفاً کوتاهی نکنید
3_ذکر استغفار واااقعا معجزه میکنه شاید طول بکشه اما اثر میکنه ازتون میخوام صبور باشید
4_تعداد حداقل روزانه 100 مرتبه اما اگر میتونید بیشتر هرچقدر بیشتر موثرتر انشاءالله😍
4_ثواب این استغفار هارو هدیه به امام زمان عزیزمون حضرت مهدی علیه السلام میکنیم و ازش میخواهیم که برامون دعا کنه💜
5_و در آخر از کسانی که حاجت روا شدند میخوام که بیایند اینجا اعلام کنند تا هم مارو در شادیشون شریک کنند و هم اینکه قوت قلب باشه برای من و بقیه دوستان
6_این تاپیک به اسم منتظران عزیز هست اما هرکسی هر حاجتی داره میتونه شرکت کنه و انشاءالله حاجت روا بشه🌹🌹🌹