2777
2789
عنوان

moh133😄😄هستم😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 30 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@blue_rose7571  

آبرو داری کنین خواهشا😀

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
😂😂

این امضارو از کجا آوردی لامصب😄😄😄 سلام گیسوجونم خوبی؟ گل دخترت خوبه؟؟ منو یادته؟؟😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
این امضارو از کجا آوردی لامصب😄😄😄 سلام گیسوجونم خوبی؟ گل دخترت خوبه؟؟ منو یادته؟؟😍

تو رو یادم بره؟😐😐😐چطوری عزیزم؟

ما خوبیم مرسی..امضاهای من خاصه اووف😎😎😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
تو رو یادم بره؟😐😐😐چطوری عزیزم؟ ما خوبیم مرسی..امضاهای من خاصه اووف😎😎😂😂😂

خوشالم منو یادته😀😀😀😀😍😍😍😍 خوبم عزیزدلم فداات💜💜💜💜💜💜💜💜

انقد خوشم اومده همش میخونم امضاتو😄😂 

ببوس هانا جونو😘😘😘

خوشالم منو یادته😀😀😀😀😍😍😍😍 خوبم عزیزدلم فداات💜💜💜💜💜💜💜💜 انقد خوشم اومده همش میخونم امضا ...

عریز دلمی

.واقعیت همیشه تلخه اما تو امضای من شیرینه😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2790
2778
2791
2779
2792