2777
2789
عنوان

دیروز رفتم خونه خواهرشوهرم

363 بازدید | 15 پست

سلام دوستان دیروز خواهرشوهرم همه خواهر برادرارو ناهار و شام دعوت کرده بود جاری بزرگم خیلی موذی  و هفت خطه تیکه های بدی میپرونه بم پشت سرمم زیاد حرف میزنه درحدی ک اوایل عقدمون یکی از خواهرشوهرام باهام بد شده بود در اثر حرفای این خانوم 

خلاصه دیروز ک رفتیم اصلا تحویلش نگرفتم هرچی حرف میزد یا مخاطب قرارم میداد توجه نمیکردم دیدم ک رفت درگوشی ب همون خواهرشوهرم ک باهام اوایل بد شده بود ی چیزی گفت اونم منو نگاه کرد فهمیدم راجع ب من بوده(گفته بود نمیدونم چرا ثمین با من بده ) من بعد ناهار با شوهرم اومدم خونه برا شام بازم رفتیم شب ک رفتیم کلی تحویلش گرفتم جلو خواهرشوهرام چون رو رفتارم با اون دقیق شده بودن خواستم نشون بدم اون بوده ک خواسته منو خراب کنه 

حس خیلی خوبی دارم برا اولین بار تو عمرم ی حرکت زدم 😁😁😁

این حرکت اسمش دورویی نیست؟؟  

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا فک میکنه ترسیدی ک رفته فضولی 

بنظرم معمولی باش 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
چرا خودشه

ممنون منو از ظلمات جهل رهانیدی😄

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
ممنون منو از ظلمات جهل رهانیدی😄

خواهش میکنم من متعلق به همه شمام😅😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
نفهمید ک من شنیدم من نظر خواهرشوهرام برام مهمه نمیخوام حرفاشو باورکنن

اتفاقا اشتباه همین جاست که نظرات خواهر شوهرت  برات مهمه ... کلا فقط خودت و شوهرت برات مهم باشه مجبور نمیشی به کسی که ازش متنفر حالت بهم میخوره زورکی محبت کنی و تحویل بگیری... اگه دلایل قانع کننده باشه برا خودت و شوشوت بقیه اصلا و ابدا مهم نیستن

💑
اتفاقا اشتباه همین جاست که نظرات خواهر شوهرت  برات مهمه ... کلا فقط خودت و شوهرت برات مهم باشه ...

خواهرشوهرم خیلیییی درحقم  لطف کرده نمیخوام ناراحتش کنم  یا این حسو بش بدم ک اومدم آرامش خونوادشونو بهم بزنم همین