2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزيزم به سن وسال ربطي نداره كه شماازوقتي كه ازدواج ميكني هروقت احساس كني ميتوني مسئوليته يه بچه روقبول كني ودوست داري مادربشي اونموقع وقتشه،،استرسه قبلش هم طبيعيه،من دوسال نامزدبودبه شدت عاشق بچه بودم گفتم ٦ماه بعدازعروسيم بچه دارميشم كه شوهرم دو ماه بعدازعروسيم گفت بچه داربشيم منم قبول كردم واول ٢٢بچه باردارشدم آخر٢٢هم بچم بدنيااومدتاالانم اصلاپشيمون نشدم خداروشكر،الانم ٢٧سالمه آخر٢٦سالگيم باردارشدم ٢٧سالگيمم دوميوان شاءالله زايمان ميكنم

من۲۲ سالگی زایمان کردم پسرمم الان۷ماهشه دوستدارم یکی دیگم سال دیگه بارداربشم ولی همه چی گرونه میترسم نتونیم ازپسش بربیایم

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
عزيزم به سن وسال ربطي نداره كه شماازوقتي كه ازدواج ميكني هروقت احساس كني ميتوني مسئوليته يه بچه روقب ...

چقدر خوب که قبلش کاملا مطمئن بودين.  

من میترسم از پس مسئوليتش بر نیام

چقدر خوب که قبلش کاملا مطمئن بودين.     من میترسم از پس مسئوليتش بر نیام

نه من خيلي دوست داشتم تفاوت سنيم بابچم زيادنباشه وهمراه بشيم،بعدچون مادرم فوت كرده خواهرمم زياداهل جايي اومدنو..نيست من خيلي حوصلم سرميرفت خداروشكرخدابهم يه دخترآروم داده والان كه پنج سالشه حسه تنهايي نميكنم هروقت حوصلمون سربره باهم ميريم بيرون و..