2777
2789
عنوان

کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 8385 بازدید | 29 پست
 خیلی علاقه نداره اما ذهنش خیلی خوبه وقتی باهاش کار میکنم زود یاد میگیره  

طبیعیه 

معمولا خیلیا تو دوران دبستان

علاقه ای ب درس ندارن

چون هم اینکه یکم بیش فعالن

بیشتر شیطنت منظورمه

و هم اینکه تا قبلش یادگرفته بودن فقط بازی کننو ب بازی فک کنن

درس خوندن واسشون کار سخت و خسته کننده ای میاد

چون باید ی جا بشیننو تمرین کنن

و این واسشون سخته

اگه‌ میبینید علاقه ای ب درس نداره

حداقل ادبیات و ریاضی و علوم رو خودتون مسائل پایه ای رو باهاش کار کنید

چرتکه هم خوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه باید خودش علاقه نشون بده.اگه علاقه داشته باشه شاگرد اول شدن سخت نیست. خواهرزاده ی من کلاس اوله ...

مگه مشق نوشتن تو سه پایه ی اول و دوم و سوم جدیدا خلاف قانون‌ آموزش و پرورش نیس؟

ینی هنوزم مشق میگن؟

ازتون خواهش میکنم هیچ وقت نخواهید شاگرد اول باشه.مهم اینه که یاد بگیره مطالب رو.بهش فشار نیارید.

من کسی بودم که از اول دبستان تا سال آخر دبیرستان کمترین نمره ام هجده بود اونم گاهی.رتبه دو رقمی کنکور و برنده المپیاد ادبی.رتبه تک رقمی ارشد.

خودم علاقه داشتم و تلاش میکردم اما هیچ وقت سختگیری مادرم یادم نمیره.اگر نیم نمره نمره من پایین میومد مامانم اعتراض میکردند.الان خودشون فهمیدند که اشتباه کردند و دیگه کاری به خواهرم نداشتند.

شما فقط تشویقش کنید اما اجبار نکنید.مگه همه چیز به اول بودنه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
گفتین عزا میگیره تصورش کردم،خنده م گرف:)))

آره والاه.چنان عزایی میگیره که بیا و ببین.

ما هم بچه بودیم یک صفحه الف و ب مینوشتیم جیکمونم در نمی اومد.

البته من دوران ابتدایی ممتاز میشدم😎😎😎

سلام من دخترم امسال می‌ره کلاس دوم کلاس اول که بود هر روز باهاش کار میکردم درس هاشو توی تکالیفش اصلا کمکش نکردم تا خودش انجام بده یک سری برنامه روی گوشیم نصب کردم مال همه‌ی درس هایش بعد براش میزاشتم اون می گفت دخترم تکرار می‌کرد کلیپ های صوتی و تصویری اینا رو براش میزاشتم سیدی و این چیزا روی لب تاب براش میزاشتم گوش میکرد کلی براش اینارو گذاشتم تا شاگرد اول کلاس شد البته دخترم خودش باهوش است 

سلام من دخترم امسال می‌ره کلاس دوم کلاس اول که بود هر روز باهاش کار میکردم درس هاشو توی تکالیفش اصلا ...

میشه اسم برنامه ها رو بهمون بگی؟

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

⁉️اگر فرزندت امسال کلاس دومیه👇👇

❌نگرانی که فرزندت آموخته های کلاس اول را فراموش کنه و در پایه دوم نتونه خیلی خوب عمل کنه؟ 🎯

🔆تابستان امسال را دریاب🔆

✳ فروش ویژه کتاب گنجینه_تابستان_اولی_ها ✳️

💫با ۱۰ درصد تخفیف💫

قیمت اصلی: ۲۸٠ هزار تومان⛔️

قیمت با تخفیف فقط ۲۵۲ هزار تومان✅