adelayt مدیر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4567 عنوان کی خیاطه؟☺ | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 26 پست سوال دارم بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1397/08/25 | 23:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4567 جنسش چیه؟چن متر بخرم؟چیالازمه؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
negarammm عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 4451 اگه تپلی هستی دومتر پارچه اگه تپلی دو مترونیم پارچه های عرض یک و نیم متر حریر گلدار نخی که کم چروک شه ساتن های لطیف گلدار مناسب این لباس هستن بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4567 اگه تپلی هستی دومتر پارچه در غیر اینصورت یک متر و هشتاد پارچه های عرض یک و نیم مت ... برامامانم میخام واسه عروسیه من شلوارش چی؟ میشه ریون باشه؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4567 دومتر کافیه و جنس ساتن یا حریر مناسبه بنظرتون حریر الان قیمتش چنده؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
negarammm عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 4451 برامامانم میخام واسه عروسیه من شلوارش چی؟ میشه ریون باشه؟ اره میشه ریون باشه میشه شلوار یه مقدار جذب تر هم باشه این جنس های غواصی ها هست اونا راسته اش خوبه بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4567 ساپورت بپوشه اخه مدلش دامن شلواریه بد نمیشه؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4567 اره میشه ریون باشه میشه شلوار یه مقدار جذب تر هم باشه این جنس های غواصی ها هست &nb ... آهان ممنون عزیزدلم بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4567 قیمت حریر چنده؟ اطلاع دارین؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
negarammm عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 4451 ببین اگه واسه مراسم عروسی شما قراره بپوشنو اهل لباس با حجاب هستن مدل های مناسب تر و شیک تر میتونید از نت پیدا کنید کت شلوار یا کت دامن هم گزینه خوبیه بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید
negarammm عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 4451 قیمت حریر چنده؟ اطلاع دارین؟ بستگی داره معمولا از متری پونزده تومن شروع میشن الی ماشالله بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید