2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اما گرونن. من دوقلو‌دارم خواهر 

کانفی خوبه زیاد گرون نیس بازم

من روزا کهنه میکنم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
مثلا چطوری عزیزم بمنم بگو

خب شب موقع خابش مای بی بی میذارم تا فردا سرظهر عوضش میکنم.بعدشم پوشک ساده میذارم تا عصری میمونه.معمولا تا عصری پی پی میکنه.عصر ب بعد تا موقع خابش دیگع کهنه میذارم

منم پسرمو کهنه میکنم گاهی لایه های ضخیم میزارم اصلا نم‌پس نمیده مگه اینکه خیلیی بمونه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
منم پسرمو کهنه میکنم گاهی لایه های ضخیم میزارم اصلا نم‌پس نمیده مگه اینکه خیلیی بمونه 

منظورت از لایه های ضخیم چیه  کهنه ازبیرون میخری یاتوخونه چیزی میزاری ک ضخیم باشه

منظورت از لایه های ضخیم چیه  کهنه ازبیرون میخری یاتوخونه چیزی میزاری ک ضخیم باشه

من کهنه بچه خریدم‌متری بعد بزرگ قیچی کردم ک چند لایه بشه وقتی تاش میکنم هرچی لایه هاش بیشتر ضخیمتر میشه چون‌نازک باشه دوسه بار جیش کنه خیس میشه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

شده شب پوشک‌توخونه نداشتم کهنش کردم‌خوبی پسرم‌اینه بهیچ عنوان شبا جیش نمیکنه من برا احتیاط میبندمش