2777
2789
عنوان

دلخوری بین منو نامزدم

605 بازدید | 43 پست

دیشب که باهم صحبت میکردیم تلفنی حدود ۲۰دقیقه بینمون سکوت بود گفتم چقدر بده ک چیزی برای گفتن نداریم اونم گفت اره(این درحالیه که روزی کتر از ۶ساعت صحبت نمیکنیم باهم) منم بهم برخورد خداحافظی کردم اونم مقاومت نکرد یا نازمو نکشید راحت اونم خداحافظی کرد باهام 

صبح که بیدار شدم صبح بخیر داده بود منم کلا با روی خوش حرف زدم انگار نه انگار که دلخوری بینمون بوده ولی اون اصلا مثل همیشه نبود هنوز سرد برخورد میکنه

حال خوبی ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر چه چیزایی دلخور میشید

خب خودت میگی قبلا روزی شش ساعت حرف زدید معلومه دیگه حرف نمیمونه

سر این چیزا افسرده نشو خب خداحافظی کردی اونم جواب داده نازتو نکشیده چیه بذار برید سر زندگی انقد پیچ و خم داره 

پیج خوشمزه من @angel__dessert
آیا دوستین؟ و سنتون زیر 20عه؟ اگه آره کاملا طبیعیه😅 در غیر اینصورت دارین بچه بازی درمیارین

نه نامزدیم .بالای بیستیم هردومون.اهل بچه بازیم نیستیم اخه نمیدونم چرا این دفه این جوری شد