2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 42 پست
من الان خونه مادرمم یعنی میگید برگردم؟وکیلم که گفت برو دادگاه شرایط جدید بزار بعد برگرد سر زندگیت

حرف وکیلت درسته 

یکی از اقواممون هم مث شما همسرش وادارش کرده بود مهریه شو ببخشه .بعد سر یه دعوا ک کار ب دادگاه کشید .دوباره مهریه تعیبن کردن براش 

شما هم همین کارو کن .و کتبا ازش تعهد بگیر که مادرشو دخالت نده 

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه گفت ابراء شده یعنی قابل برگشت نیس باید دوباره عقد کنیم مهریه جدید بزاریم که دیگه حوصله اینکارو ند ...

ولی ارزششو داره 

حق طلاق شما اگر مهریه نداشته باشی چه فایده داره 

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

در هر صورت حرف وکیلتو گوش کن 

قطع رابطه هم کنم با مادرش بازم شوهرم زنگ میزنه از اون مشورت میگیره به نظرتون فایده ای داره

مقابله ب مثل کن .شما هم برای همه کارا جلوی چشمش زنگ بزن به مادرت و خانواده ت .با اونا مشورت کن .حتی وقتی با هم میرین خرید اگر سر دوراهی موندی به مامانت زنگ بزن بگو کدومو بخرم برای کارای بچه ت .برای خونه داری .مهمون داری همه چی .اگر اعتراض کرد بگو پس تو چرا اینکارو‌میکنی

اخه با لجبازی درست نمیشه اتفاقا یه مدت همین کارو میکردم که گفت مهرتو ببخش ببینم از مادرت اجازه میگیر ...

بچگی کردی دیگه نباید میبخشیدی .

حالا گذشت تموم شد نمیدونم چیکار کنم باید تا روز دادگاه دوری بچمو تحمل کنم فقط دعا کنید دست از لجبازی برداره چون نمیتونم یک ماه دوریه بچمو تحمل کنم