2777
2789
عنوان

ارایش چشمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 108 پست
رژیم سخت داشتم. رژیم سه روزه شیر موز پیرم درومد. از ضعف هاله افتاده 🤣 اما می‌گن ماسک نشاسته و گلاب ...

میشه راجب رژیمت توضیح بدی؟چندکیلو کم کردی؟

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.
آخه می‌خوام ببینم برا عروسی هم خودم آرایش کنم یا برم ارایشگاه. هر وخ می‌رم ارایشگاه شوهرم می‌گه خودت ...

امضات عالیه من عاشق دمی گوجم حتی بعد از زایمانم به مامانم گفتم بپزید برام مادرشوهرم میگفت اخه این چه فایده داره تومیخوری دختر

یارب نظر تو بر نگردد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه می‌خوام ببینم برا عروسی هم خودم آرایش کنم یا برم ارایشگاه. هر وخ می‌رم ارایشگاه شوهرم می‌گه خودت ...

بنظرمن بستگی ب ارایشگرش داره

بری زیردست این ارایشگرای محله ای معلوم داغون میکنن ادم رو

ی مدل ارایش بلدن روهمه اجرامیکنن وبسیارزشت

امابری پیش میکاپ ارتیست حرفه ای باتوجه ب ابعاد ونواقص صورت ومعیاره های دیگهوباگریم عروسکت میکنه

امضات عالیه من عاشق دمی گوجم حتی بعد از زایمانم به مامانم گفتم بپزید برام مادرشوهرم میگفت اخه این چه ...

قربونت بیا بُبوسم

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
بنظرمن بستگی ب ارایشگرش داره بری زیردست این ارایشگرای محله ای معلوم داغون میکنن ادم رو ی مدل ارایش ...

برای عروسی برادرشوهرم رفت یه ارایشگاه خفن یه شینیون حرفه‌ای خودمم ارایش کردم. انقد خوب شده بودم. نه که خودم بگم. همه می‌گفتن تو مجلس. بعد عروسی کله پا شدم دو سه هفته مریضی پدرشوهرم معتقد بود چشمم زدن 🤣🤣🤣

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
نه ما از اون خونواده‌هاش نیستیم

ببین برش دار مرد وقیح میادا . برش دار دوستم 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
نگا کن من قاطی مژه هام میزارم خیلی نازه

منا جان میشه بگی چطور میزاری؟مثل مژه معمولی؟ بعد راحت درمیاد؟

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز