2777
2789

بچه که بودم 4

5ساله عن مرغ رو میگن خوردی😦😥

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدامس از رو زمین بر میداشتم میخوردم العان بهش فکر میکنم میخوام خودمو دار بزنم همیشه خواهرم میرفت به همه میگف که من ادامسی که رو زمین افتاده رو میخورم نمیدونم فازم چی بوده یعنی                                            میشه خدا این قسمتو خودت پاکش کنی لطفاا

اینجا آدم نمیشه این چیزا بگه

فردا تو یه تاپیک دیگ یکی پیدا میشه میگه سلام  فلانی... 

یامیگن تو همونی نبودی که بچگی فلان کارو میکردی☺ 

درنتیجه نمیگم😁

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
بچه که بودم 4 5ساله عن مرغ رو میگن خوردی😦😥

😂😂😂😂

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

گرد کردن و دست مالی کردن ادامس با کف دست و  چسباندن ادامس جویده شده در جاهای مختلف و جویدن مجدد آن  

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   

یبار اشتباهی میخاستم قیق مرغو بخورم یا فک کنم خوردم یادم نیس خونه مادربزرگم‌می موندم مرغ و خروس داشتن خداازشون نگذره همه جا قیق میکردن اه

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
دست میکردم تو دماغ خواهرم چقدم ذوق میکردم.بعضی وقتها التماس میکردم بزاره دست کنم تو دماغش.😥اونم کلا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️
آدامس از رو زمین بر میداشتم میخوردم العان بهش فکر میکنم میخوام خودمو دار بزنم همیشه خواهرم میرفت به ...

منم ادامس برادر خواهرمو میشستم میخوردم .فکر میکردم تمیز میشد😷😷😭

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
2790
2778
2791
2779
2792