2789
عنوان

سرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 28 پست

بچه ها من واسه تشکیل قلب رفتم سنو تو 6هفته گفت انگار رحمت دوشاخه الانم تازه رفتم تو 5ماه سونو واژینال دادم همه چی نرمال بود ولی دکتر گفت طبق گفته خودت که گفته دوشاخه دوستداری سرکلاژ کن عواقبم با خودته ممکنه باعث زایمان زود رس بشه مگه رحم دوشاخ فقط با عکس رنگی نشون نمیده خیلی نگزانم

حَواسِتو بدع بهـ #ماهتـــ چراغایـ شهر اَرزِش ندارَن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا ممنون گلم خیالمو راحت کردی

خیالت راحت   از بیهوشی که دراومدم تا شب ۱۰بار بردنم دستشویی. باویلچر. همش دیتسویی داشتم. تازه برای من که ماه بالا بود ریکیش بیشتر بود ولی هیچی نشد. فقط تا میتونی استراحت کن. به من تا اهفته لگن  باید بهت بدن. بعدم حموم هفته ایی بک بار پنج دقیقه. 

خیالت راحت   از بیهوشی که دراومدم تا شب ۱۰بار بردنم دستشویی. باویلچر. همش دیتسویی داشتم. تازه ب ...

ممنون عزیزم خیالم راحت کردی همش استرس دارم

خدایا به امید خودت
بچه ها من واسه تشکیل قلب رفتم سنو تو 6هفته گفت انگار رحمت دوشاخه الانم تازه رفتم تو 5ماه سونو واژینا ...

با سونو هم مشخصه  و سرکلاژ اصلا چیز ترسناکی نیست

منم سپتوم داشتم عمل کردم   و الانم سرکلاژم  

خدایا شکرت. 
ممنون عزیزم خیالم راحت کردی همش استرس دارم

ببخشید. منم احتمالا باید سرکلاژ بشم  میشه راهنمایی کنید؟؟😢😢😭

خیلی منو شوهرم غصه مون گرفته 

چجوریه

من واسه کانال رحمم کوتاه بود باید سرکلاژ بشم

بارداری اولمه

۲۶بود 

ببخشید. منم احتمالا باید سرکلاژ بشم  میشه راهنمایی کنید؟؟😢😢😭 خیلی منو شوهرم غصه مون گرفت ...

نترس عزیزم اصلا درد نداره ولی باید تا دوهفته استراحت مطلق باشی وبعدش کار سنگین نکنی واستراحت کنی 

خدایا به امید خودت