g00o00liii مدیر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 475 عنوان عدد بتااا | مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 54 پست من تو تایپک قبلی گفتم 24 مهر پریود شدماین ماه 21از بتا دادم 33 بوددیشب 23 مجدد تکرار کردم 180 بود به نظرتون خوبه ؟البته دکتر گفته مجدد شنبه از بدم برای سلامتی نی نیم یک صلوات لطفا بفرستید 😍😍😍 ممنونم 1397/08/24 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
g00o00liii مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 475 تو خارج رحمي عدد بتا بالا نشون ميده يا پايين بخدا منم خیلی یاد ندارم برای سلامتی نی نیم یک صلوات لطفا بفرستید 😍😍😍 ممنونم
مرجانوآسمان عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 12070 خیلی استرس دارم اخه دکتر میگه پایینه برای 5 هفته ممکن خارج رحمی باشه خارج رحمی قاعدتا خیلی خیلی زیاده عدد بتاش ،کم که هست میگن باز بدین که زیاد شده ، شمام خدا رو شکر زیاد شده ، حتما زود رفته بودی که پایین بوده. دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
naazy عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 980 خارج رحمی قاعدتا خیلی خیلی زیاده عدد بتاش ، کم که هست میگن باز بدین که زیاد شده ، شمام خدا رو شکر ز ... مال من دو روز قبل موعد بي بي زير يك دقيقه هاله پررنگ انداخت كه احتمالا به دليل بالا بودنه هورمونه. به نظر شما ممكنه خارج رحم باشه؟
مرجانوآسمان عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 12070 مال من دو روز قبل موعد بي بي زير يك دقيقه هاله پررنگ انداخت كه احتمالا به دليل بالا بودنه هورمونه. ب ... نه .بعیده.همه همینن. تازه میری آز میدی میبینی ۲۰۰تا ۴۰۰ هست.هاله پررنگ یا خط کامل پررنگ؟ شما مگه آی وی فی بودن یا آی یو آی؟ اگر طبیعی بودین که بازم احتمالش خیلی کمتره.سابقه خارج رحمی دارین که نگرانید؟ دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
nanakhanom عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 294 عزيزم شما كه پنج هفته نيستي شايد سه يا چهار هفته باشي بتات براي اين هفته خيلي ام خوبه من آخر هفته چهار بتام ٣١٠ بود
naazy عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 980 نه .بعیده.همه همینن. تازه میری آز میدی میبینی ۲۰۰تا ۴۰۰ هست. هاله پررنگ یا خط کامل پررنگ؟ شم ... خط كامل پررنگ بود. من اولين اقدامم بود ولي به هواي دوقلويي ماه پيش ٥ تا لتروزول خوردم. بيخودي نگرانم كرده. نه سابقه ندارم ولي همش فكرم مشغولشه😔
naazy عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 980 نه .بعیده.همه همینن. تازه میری آز میدی میبینی ۲۰۰تا ۴۰۰ هست. هاله پررنگ یا خط کامل پررنگ؟ شم ... ولي اكثرا ميگن چند روز بعد تاخير يه هاله خيلي كمرنگ افتاده و باردار بودن. مال من يك دقيقه نشده دوتا خط يه رنگ شد. اونم دو روز قبل از موعد
مرجانوآسمان عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 12070 ولي اكثرا ميگن چند روز بعد تاخير يه هاله خيلي كمرنگ افتاده و باردار بودن. مال من يك دقيقه نشده دوتا ... اولا ممکنه لقاح زود انجام شده باشه و دیگه اینکه شاید دو قلو هستن چون دارو هم خوردی ، و بتای دو قلوها بالاس همیشه. دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرجانوآسمان عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 12070 ولي اكثرا ميگن چند روز بعد تاخير يه هاله خيلي كمرنگ افتاده و باردار بودن. مال من يك دقيقه نشده دوتا ... الانم به نظرم زود برو آز بده. تیتر بتا.چون حتما مثبتی و نشون میده. دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار