2777
2789
عنوان

زنان علیه زنان😲😲😐

467 بازدید | 27 پست

الان داشتم یکی از تاپیکا رو می خوندم یه مساله مهم به ذهنم رسید

واقعا چرا ما خانوما هوای همدیگه رو نداریم؟ وقتی یکیمون اضافه وزن داره یا مشکلی توی صورتش داره یا وضع مالیش خوب نیست یا بچش مریضه به جای کمک و دلداری دادن خوردش می کنیم و حرفای نیش دار بهش میزنیم

تو خارج مدل های پلاس سایز هست که کلی طرفدار دارن و اعتماد به نفس. مردمم بهشون نمیگن چاق

ولی اینجا به دختری که داره باهامون درد دل میکنه میگه فقط 6 کیلو اضافه وزن دارم میگیم اوه چاقی بابا خیک بادی بشکه خیار شوری

کسی بچش مریضه میگیم خدا رو شکر بچه من که سالمه حتما مادر خوبی نبودی که بچت مریض شده حتما عقل نداشتی که شیر خودتو به بچت ندادی ...

حتما لیاقت وضع خوب نداشتی که خدا بهت پول نداده

اینا به جز ضعف فرهنگی و بی شعوری چی می تونه باشه

چرااااا زنا بدترین دشمن همدیگن

کاش از همینجا شروع کنیم جلوی خودمونو بگیریم و پشت همدیگه باشیم دل کسی رو نشکنیم

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کسی هم ازین حرفا میزنه

شما ده تا تاپیک از همین سایت بخونین متوجه میشین چجوری حرف میزنیم با هم

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

متاسفانه

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم

الان همه میگن موافقم

ولی کافیه یکی بگه چاقم..همووون طرف به طرز فجیعی خوردش میکنه😂😂😂😂عشقم ما فقط قشنگ خرف میزنیم...عمل نمیکنیم

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

جالبه چناان خودشونو مظلوم جلوه میدن همش میگن مادرشوهرامون بدن خب خودت که تو این زمینه ها تخصص داری لامصب

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عزیزم همش از عقده ها و کمبود های درونیه

وقتی ضعیفتر و زشت تر از خودشون رو میبینن یه حس برتری پیدا میکنن و به خودشون اجازه میدن هر رفتاری داشته باشن

اگر طرف بالاتر باشه حسادت میکنن انگ میزنن

ضعیف تر باشه تحقیر و توهین میکنن

و همه اینکارا حس بهتری بهشون میده

تونستي اول ثابت كن به همون آدم ها😂😂😂

متاسفانه همینا بخاطر تربیت غلطشون یا هر دلیلی که داره خیلی اصرار دارن که واقعا از بقیه بهترن و اخلاقشونم حرف نداره

من یکریز اینجام ولی ندیدم توهین مستقیمو در این حد

الان می تونین برین تاپیک همین امروز خانومی که درباره وزنش تو روز عروسیش نوشته بود بخونین.فقط یه نمونست 

الان می تونین برین تاپیک همین امروز خانومی که درباره وزنش تو روز عروسیش نوشته بود بخونین.فقط یه نمون ...

من تاپیکای سیاسی و مذهبی میرم مطالعه دارم تو این زمینه و با مدرک حرف میزنم میریزن سرم و میگن بی سواد

فکر کردم فقط رو سیاست و مذهب خلاف عقیده همیم پس به چاقی طرفم تیکه میندازن

من یکریز اینجام ولی ندیدم توهین مستقیمو در این حد

یه بار خانمی که کاربریش یادم نیست تو خاطره زایمانش نوشته بود داشتم درد می کشیدم. ماما برگشت بهم گفت می خواستی موقع درست کردنش فکر این روزات بیفتی!!!!!!!!