2777
2789

سلام خانما

یه راه بهتون پیشنهاد میکنم، که اگه رفتید و انجام دادید و نتیجه نگرفتید بیاید همینجا هرررر چی دلتون میخواد به من بگید اما اگه نتیجه گرفتید(که انشاالله قطعیه)فقط برا خانوادم دعا کنید

طب اسلامی، طبیه که از روی 11هزار حدیث و آیه و روایت پزشکی جمع آوری شده و تماما داروهاش همون هایی هست که ائمه ع تو کتابهایی مثل طب الرضا وطب الصادق و..... نوشتن

معجزه میکنه

من خودم برای پلی کیستیک(تنبلز تخمدان)شدید رفتم و بعد از 20روز مصرف دارو نتیجه گرفتم(کیستا بر طرف شد) و ماه بعد بار دار شدم الحمدلله

همسرم برای مشکل چشمش رفت که نیاز به جراحی داشت ...... نتیجه گرفت

برای هر بیماریی که فکرشو نمیکنید قابل درمان باشه، درمان داره

پدر طب اسلامی آیت الله تبریزیان هست اگه به ایشون دسترسی دارید که فبها! اگه نه، یه فایل پی دی اف هستش هرکس دوست داشت اینجا آیدی تلگرامشو بنویسه من براش میفرستم تلگرام.

خدایییییی برید امتحان کنید خواهش میکنم ازتون

ضرری که نداره داروهاش گیاهیه(نه اینکه جوشونده و اینا باشه ،ترکیبی و تخصصیه ولی خب همش گیاهه، چیز مضری توش نیست)نهایتا میگید یکی دو ماه به صبر کردنمون اضاف شد....اما مطمئن باشید که بعد از یکی دوماه مادر میشید به خواست خدا

من هر روز تاپیکو چک میکنم اگه کسی خواست با کمال میل کمکش میکنم

راستی، من کلا به خاطر همین عضو نینی سایت شدم، که خانمای منتظر نی نی رو که مثل چند وقت پیش خودم شاید نا امید هم شدن، راهنمایی کنم

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همینجا بگو دیگه

واالله دروغ چرا😅قضیه اینه که بلد نیستم پی دی افو بفرستم

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای
شما کجا رفتی ویزیت شدی استارتر؟! 

من پیش خود آیت الله تبریزیان رفتم، یه بار تبریز یه بار مشهد یه بار پیش شاگردش شهر ری، یه بارم شهر خودمون(خوزستان)ولی هر بار برا یه مشکل....

برا بارداری هم رفتم پیش شاگردش

انقددددر راحت و آسون جواب آدمو میدن که اصلا خیالت راحت میشه همچین بهت میگن حتما باردار میشی مطمئنت میکنن....هیچ کسو ناامزد نمیکنن

ناامییییید

چون دارو گیاهیه ضرری نداره امتحان بشه دارو داروست چه گیاهی چه شیمیایی 

نه عزیزم منظورمو بد متوجه شدی..... من میگم قول شرف میدم که جواب میده میگم حاظرم قسم بخورم مشکل بارداریتون هرچی باشه حلش میکنه به قدرت خدا، اما اگه کسی به نتجه ش شک داره حتی، بره فقط امتحان کنه

اگه داروهاشو چیزاییو ک گفت انجام داد و نتیجه نگرفت، بیاد همینجا تاپیک بزنه به من بد و بیراه بگه

حتی اگه شوهرت آزواسپرم باشه؟؟؟؟؟

یعنی اسپرم صفر؟!

یه خانمی میگفت همسرش اسپرم صفر بوده هم درمان شده، بچه داشتن(دیگه راست و دروغش نمیدونم)ولی خودم شنیدم که گفت

باز برو اگه راهی دارن براش بهت میگن اگه هم نمیتونن کاری کنن باز میگن الکی معطلت نمیکنن

میتونی اول تماس بگیری

پست قبلی: شماره های نمایندگی های تهران

اینا مورد تایید خود ایت الله تبریزیانه ، خودش بار ها گفته که پیش هرکسی که ادعا میکنه طب اسلامیه نرید کلاهبرداری زیاده، لیست کامل نمایندگی ها رو چند وقت یک بار به روز میکنه

استارتر من چجوری بهت تو ت ل گ ر ا م   دسترسی پیدا کنم... کمکم کن کیست دارم

آیدی تلگ رامتو بنویس اینجا من پیام میدم(ببخشید نمیخوام آیدی خودمو بنویسم تو سایت)