برای من ک خیلی هاش برگشت خواهرشوهرم بهم میگف موهات ریخته و...داماد خودش تو سن کم کچل بود قبل خواستگاری از دخترش مو کاشت چندین میلیون...خودش خیلی اذیتم کرد الان مادرشوهر دخترش بدتر از خودشه جلوی من و کلی جمعیت ب دخترش متلک انداخت.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم یه نفرو زیاد اذیت کردم بعدش انقد عذاب وجدان گرفتم که داغوووون شدم کلیییی ازش عذرخواهی کردم ولی اون دلش میخاد له شدن منو ببینه
بعضی وقتا میگم اشتباه کردم ازش عذرخواهی کردم اون ک اول تا اخر اهش منو میگیره چه کاری بود ازش بدم میاد حس میکنم هر کی میاد تو زندگیم یه چی برا بدبخت کردن من باخودش آورده...اون خودش شروع کرد ولی من کشش دادم
مثلا داداشم وقتی نامزد بود یه روز صدای دعوای خیییلی بدی میومد از اتاق متوجه شدیم با زنش دعواش شد مامانم و بابام به شدت با داداشم دعوا کردن که داداشمم با اونا دعوا کرد اصلا معلوم نبود اون روز چش بود رف بیرون .شبم ک اومد بابام اشتی دادشون و نصیحت...منم ازاتاق اصلا نرفتم بیرون خودمو قاطی نکردم داداشم خیلی ارومه.حالا بعد پنج سال.یه روز سریه مسئله ای همون مدلی من با نامزدم دعوا کردم و خانوادش از من دفاع کردن جالب اینکه نامزدم با خانوادش دعوا کرد و رفت بیرون و باباش نذاشت من از اونجا برمو نگهداشتو شبش با جفتمون حرف زدو اشتیمون داد.همون لحظه این صحنه تکراری برام اومد و ب این نتیجه رسیدم ک اگه مامان من اونجا پشت زن داداشمو نمیگرفت الان مادر شوهرمنم از من طرف داری نمیکرد .
من تک تک کامنتهای دلگرمی رو از پست اولش خوندم تا آخرش همشون ارزش خوندن دارن
یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی
یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی
برای من ک خیلی هاش برگشت خواهرشوهرم بهم میگف موهات ریخته و...داماد خودش تو سن کم ...
اخ اخ چقدر بده این قضیه .منم یه سری مادر شوهرم موهامو رنگ میکرد گفت چقد موهات کم پشته هی گفت البته بی منظور ب نظرم میگفت ولی خب من دلم گرفت هی میگفتم کاش موهام زیاد بود.حالا بعد چند وقت خواهر شوهرم به خاطر این ک موهاشو لخت کرده بود ریزش شدید گرفته هزار تا دکتر میره
خیلی خوب شد ک متوجه کارت شدیو ازش عذر خواهی کردی مهم اینه ک پشیمون شدی
چه فایده داره
بهم گف امیدوارم آهم بگیرت....البته اینو قبل اینکه ازش عذرخواهی کنم بهم گفت..وقتی ک یه مدت بعد ازش معذرت خواهی کردم گفت بیخیال من بخشیدم بعد چند ماه بعد گفت دل شکسته ی من هیچوقت درست نمیشه و ازین حرفا...حالا کاری با اون ندارم ولی من خودم انقدرررر تو زندگیم و خلوتم خودم رو سر اون ماجراها سرزنش کردم ک دیگه فکر کنم یه مرحله از آهش همون موقع ها منو گرفت که وضعم به جایی کشید که میرفتم پیش روانپزشک تا برای حال بدم دارو تجویز کنه ...از بس شب و روز سرزنش میکردم خودم رو و بدو بیراه میگفتم به خودم...جالبه حالا اون اصلااا به روش نیاورد که اون اول شروع کرده و به من توهین کرده بود
چه فایده داره بهم گف امیدوارم آهم بگیرت....البته اینو قبل اینکه ازش عذرخواهی کنم بهم گفت..وقتی ک یه ...
همیشه که قرار نیست نسبت به کار بدی که کردی همون بلا سرت بیاد ی وقتایی انقدر عذاب وجدان میگیری ک از صدتا چیز دگ بدتره .شمام تقاصشو دادی ارامش از روحت رفته .انشالله همه چیز به ارامی پیش بره