2777
2789
دیدی این پیرزناچادرکیبندن دورگردنسون اونجوری چادرسرکن😐😐😐

😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

وای یه بار یه پسره داشت میزفت خز پارتی عااااااالی بودا.  سر تا پا رفته بود خرید کرده بود. 

اینجوری نمیشه باید پاشی بری خرید

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفر اول جایزه داره

همین پسره رو که میگم اول شده بود. سکه رو برده بود. از این پیرهن گل گیا، شلوار ساسون دار و کفش نوک تیز پاشنه خوابونده. اصلا دلقکی بود.  لامصب برا زنها سخته ی خورده

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
ما ایرانی ها هم دل خجسته ای داریم. با این اوضاع سیاسی و اقتصادی کشور سر خودمون رو هر جور شده گرم می ...

شما از دل هیچکس خبر نداری.... بهتره قضاوت نکنیم. هر دردی داریم همه باهم داریم

وای خیلی خوبه

ما هم یکی از دورهمیامون تم خز دادیم

ی لباس بلند از این مدل قدیمیا گل دارا بپوش جوراب بلند تا زانو بخر و با ناخن یجاهاییشو پاره کن شلوار گل گلی بذار توش.

کیف از این مدل کاموایی بگیر دستت بعد کیف موبایل به گردنت بنداز و ی کلیپس بزن دقیقا بالای سرت ی فوکلم درست کن  و ی روسری خیلی گل دار بپوش به ریشه های روسریت کلید ببند 

و ابروهاتو پیوندی کن خال بذار رژ سیاه و قرمز مخلوط کن بزن 

این تیپ خودم تو ی پارتی بود و همه شوکه شده بودن😂😂😂😂