ssssssssssd مدیر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 276 عنوان عروسی | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 20 پست سلام چند ماه قبل عروسی برای رزرو تالار رفتین ؟ خدایاکمک کن دیرتر برنجم ، زودتر ببخشم ، کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم ❤ 1397/08/23 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssssssssssd مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 276 ببین نمی دونم تو چ عروسی میخواهی ولی ما کل هزینه عروسیمون برا یک ماه پیش شد پانزده تومن بعلاوه طلا ش ... با این گرونیا😔😔 پدر آدم در میادایشاالله خوشبخت بشین خدایاکمک کن دیرتر برنجم ، زودتر ببخشم ، کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم ❤
ssssssssssd مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 276 از ١ سال قبل ميشه، تا ١ هفته. بستگى داره. ما ٨ ماه قبل رزرو كرديم مرررسی خدایاکمک کن دیرتر برنجم ، زودتر ببخشم ، کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم ❤
پیپرونی عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 3158 پانزده تومن چه طور ممکنه ؟؟عصرانه بود؟ تو شهرما اصلا غذا نمیدن تو تالار آقایون رو هم دعوت ننیکنن فقط میوه و شیرینی وآجیل و بستنی میدن به مهمونا اونم از ساعت 3تا 6بعداز ظهر میشه تالار تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود
ssssssssssd مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 276 تو شهرما اصلا غذا نمیدن تو تالار آقایون رو هم دعوت ننیکنن فقط میوه و شیرینی وآجیل و بستنی میدن به مه ... خوش به حالتون ما باید حداقل دو نوع غذا و سه نوع شیرینی سه یا چهار نوع میوه بدیم خدایاکمک کن دیرتر برنجم ، زودتر ببخشم ، کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم ❤
nurssssss عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 2546 تو شهرما اصلا غذا نمیدن تو تالار آقایون رو هم دعوت ننیکنن فقط میوه و شیرینی وآجیل و بستنی میدن به مه ... آها پس خیلی هم زیاد شده😅
شکوفه۲ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 13355 تو شهرما اصلا غذا نمیدن تو تالار آقایون رو هم دعوت ننیکنن فقط میوه و شیرینی وآجیل و بستنی میدن به مه ... میشه بگی کدوم شهری؟عجیب اومد واسم اینجا که صدمدلم غذا باشه باز از یه جایی حرف درمیارن یه درصدی جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم